Czy błędem jest to, że nie dałem drugiej folii pod rigipsem na poddaszu?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Zdecydowanie polecam firmę Neo Art każdemu, kto szuka drzwi z najwyższej półki. Od pierwszego kontaktu czuć, że mają ogromne doświadczenie i pasję do tego, co robią.
-
Przez Malowanie24 · Napisano
Dzień dobry, maluje mieszkania, domy, bura, lokale handlowe na terenie Warszawy i okolic. Działam sprawnie, fachowo i dokładnie. Termin u mnie to rzecz święta, zatem o punktualność martwić się nie trzeba, Zapraszam do zapoznania się z oferowanymi przeze mnie usługami na mojej stronie malowanie24.com Zapraszam do kontaktu tel. 666-045-433 email: biuro@malowanie24.com -
Coraz więcej firm budowlanych i hurtowni decyduje się na bezpośredni import materiałów oraz komponentów z Chin. Przy większych wolumenach kluczowe staje się nie tylko znalezienie dostawcy, ale również bezpieczne przeprowadzenie całego procesu importowego. Meest China oferuje rozwiązanie w formule https://meest-china.pl/kompleksowy-import/, obejmujące organizację transportu, koordynację logistyki oraz dostarczenie towaru do Polski. Taki model współpracy może być szczególnie interesujący dla firm realizujących stałe inwestycje budowlane lub pracujących na kontraktach długoterminowych. Jeżeli ktoś z branży budowlanej szuka partnera do obsługi importu albo ma już doświadczenia z podobnym modelem współpracy, zachęcam do zabrania głosu i wymiany praktycznych informacji.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez nikot: Rękojmia wiary publicznej KW nie jest wolna od ryzyka; nieuczciwy własciciel nieruchomości może ją dzięki tej rękojmi, sprzedać dwa razy: https://pamietnikwindykatora.pl/sprzedaz-juz-sprzedanej-nieruchomosci/ czyli oszukać drugiego nabywcę (albo pierwszego, zależy). -
Nie, ja mam VOSTER, kupowałem w firmie. Bez zastrzezen.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się