Redakcja Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij #1 Napisano 21 grudnia 2017 Dzień dobry, dodałem na Forum nową funkcjonalność, wydaje się być ciekawa i pomocna. Każda osoba tworząca nowy temat może ustalić do niego TAG, który łączy je w grupę. Jest to jeszcze jeden sposób na ułatwienie użytkownikom sprawnego wyszukiwania. Można też łączyć za pomocą już istniejących TAGÓW. Można dodać 5 TAGÓW. Jeśli mielibyście pytania to zapraszam Pozdrawiam Marcin Szymanik Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij #2 Napisano 21 grudnia 2017 A tak prościej - dla "niewpełni" sprawnych informatycznie - np. dla mnie ? Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 grudnia 2017 Autor Udostępnij #3 Napisano 21 grudnia 2017 Zerknij na listę tematów tu: https://forum.budujemydom.pl/forum/89-gorące-debaty/ Dodałem do dwóch tematów tagi, jeden wspólny "kocioł", co daje taki efekt: https://forum.budujemydom.pl/tags/kocioł/ Wspólny tag można wybierać z listy wcześniej zapisanych. Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij #4 Napisano 21 grudnia 2017 42 minuty temu, Redakcja napisał: Każda osoba tworząca nowy temat może ustalić do niego TAG Z tego wnoszę, że tylko osoby/autorzy tematu mogą ustalić do niego TAG. A co z istniejącymi, które chcemy przyłączyć, a nie jesteśmy ich autorami ? Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 grudnia 2017 Autor Udostępnij #5 Napisano 21 grudnia 2017 3 minuty temu, bajbaga napisał: Z tego wnoszę, że tylko osoby/autorzy tematu mogą ustalić do niego TAG. A co z istniejącymi, które chcemy przyłączyć, a nie jesteśmy ich autorami ? Zgadza się, tylko nowe tematy mogą być tagowane. Istniejące tematy mogę oznaczać i będę to robił w bieżących dyskusjach, które aż się proszą o dodanie tego elementu Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się