Odkurzacz centralny - nie dajmy się naciągnąć na dodatkowe gniazda
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja też jestem leniwa, ale ... jak trza będzie, to nie ma rady Będą też czarne baterie i dodatki, więc sprzątanie na pewno będzie częstsze. W sumie mógłby być efekt betonu (bo są takie) i też byłoby ok - ale te czarne skradły nasze serducha Będą stanowiły kontrapunkt aranżacji i jakoś tak mam wrażenie, że to one stworzą w łazience efekt wow, z którego trudno mi zrezygnować Bez nich łazienka byłaby po prostu szara z czarnymi dekoracjami i detalami. Te czarne płyty zepną wszystko w spójną całość Też zobaczę dziś jak się zachowują w kontakcie z wodą (czy zostają duże zacieki) i czy są tak gładkie w dotyku (jak reklamują), bo zawsze jest ryzyko, że w strukturze będzie osadzał się kamień W tych czarnych się zakochałam ... ale wiesz ... niczego nie wykluczam. Obejrzę wszystkie, bo mają spory wybór wzorów - może coś jeszcze innego mi się rzuci
-
Czarne ? Hmm... Sa piekne, fakt. Ale - czy przecierasz sciane przy wannie po kazdorazowym uzyciu tejze? Ja nie, ale ja jestem strasznie leniwa baba . Chociaz, efekt moze byc warty dodatkowego, malego wysilku
-
Ok, dzięki za rady , zastosuję Czekam na blat z ogromną niecierpliwością, bo może odcień tego surowego dębu tak mi spasuje, że zostawimy, tylko bezbarwnym lakierem V33 pociągniemy - oczywiście wałkiem, pędzlem nie śmiałabym, żeby struktury pędzla nie zostawić Marka V33 faktycznie jest mocna w produktach do malowania. Sprawdzoną ją mamy i chętnie korzystamy Na płytkach też będzie Z innej beczki ... jadę dziś po robocie pomacać płyty na ścianę. Mam firemkę w swojej mieścince, daleko jeździć nie muszę I teraz ... pojawiły się jakiś czas temu płyty PVC ścienne, które mają tożsamy design, tylko brak powtarzalności wzoru na kolejnych płytach. Nie zależy mi na wzorze, bo będą tylko dwie ( w tym jedna przycięta, niepełna)i nie obok siebie, tylko pod kątem prostym. Też świetnie sprawdzają się na ściany w okolicy wannowej/prysznicowej - i są o połowę tańsze od płyt węglowych. Pomacam, zdecyduję Takie: Mat https://kamienekspert.pl/sklep/czarna-glebia-mat-280-cm-x-122-cm/ Połysk: https://kamienekspert.pl/sklep/plyta-pvc-czarny-marmur-glebia-polysk-280-cm-x-122-cm/
-
Aha, próg pociągałem pędzlem, lakier V33 ladnie się rozlewał i powierzchnia wyszła równa. Ale prog to ma 10 cm szerokości, nie wiem czy na blacie nie lepiej byłoby wykorzystać rolkę zamiast pędzla. To by trzeba wypróbować. Jak kiedyś malowałem starą szafkę farba olejną (zwyczajną) to rolką wychodziło o niebo lepiej. Równiutka powierzchnia, nikt nie myślał nawet że to nie fabryczna. Granulacja papieru od 180 w górę, żeby rys nie narobić.
-
Tak, bojler był i jest elektryczny, więc już działa.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się