Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

14 godzin temu, adam_mk napisał:

Ty coś piłeś?

Uprzedzając Twoje  dalsze durne pytania odpowiadam.

Nie piłem, nie wąchałem, nic nie brałem, nie piszę z wariatkowa i nie spadłem z księżyca.O.o

1 godzinę temu, mhtyl napisał:

Nie wierzę a jestem wierzącym :) demo jesteś jak chorągiewka na wietrze i co  niektórzy tu piszący też. Nie tak dawno pisałeś i chwaliłeś przeróbkę animusa palącego  ekosyfem

Heniu, najlepszą odpowiedzą na to jest właśnie ten post Bajbagi:

17 minut temu, bajbaga napisał:

Niczym nie uzasadnione stwierdzenie.

Lepsze jest zawsze lepsze i wrogiem gorszego - a podłoże czysto ekonomiczne.

Ci których na to stać, termomodernizują i nie instalują kotłów na paliwo stałe - są w mniejszości.

To pozostała i niereformowalna większość truje - sęk w tym aby ograniczyć emisję za wszelką cenę z tego co istnieje - mając na uwadze także ich sytuację materialną.

Od siebie jeszcze dodam że teraz w dawnej kotłowni mam czysto i jest miejsce na pralnię oraz przechowalnię letniego sprzętu ogrodowego. 

Tam gdzie jest dostęp do sieci gazowej powinien być zakaz palenia węglem i kropka. Po niewielkiej modernizacji koszty porównywalne, a czystość, brak roboty i smrodu to jednak rzecz bezcenna.:D

demo

demo

13 godzin temu, adam_mk napisał:

Ty coś piłeś?

Nie piłem, nie wąchałem, nic nie brałem, nie piszę z wariatkowa i nie spadłem z księżyca.O.o

Nie wierzę a jestem wierzącym :) demo jesteś jak chorągiewka na wietrze i co  niektórzy tu piszący też. Nie tak dawno pisałeś i chwaliłeś przeróbkę animusa palącego  ekosyfem

16 minut temu, bajbaga napisał:

Ci których na to stać, termomodernizują i nie instalują kotłów na paliwo stałe - są w mniejszości.

To pozostała i niereformowalna większość truje - sęk w tym aby ograniczyć emisję za wszelką cenę z tego co istnieje - mając na uwadze także ich sytuację materialną.

Od siebie jeszcze dodam że teraz w dawnej kotłowni mam czysto i miejsce na pralnię oraz przechowalnię letniego sprzętu ogrodowego. 

Tam gdzie jest dostęp do sieci gazowej powinien być zakaz palenia węglem i kropka. Po niewielkiej modernizacji koszty porównywalne, a czystość, brak roboty i smrodu to jednak rzecz bezcenna.:D

demo

demo

13 godzin temu, adam_mk napisał:

Ty coś piłeś?

Nie piłem, nie wąchałem, nic nie brałem, nie piszę z wariatkowa i nie spadłem z księżyca.

5 minut temu, bajbaga napisał:

Od siebie jeszcze dodam że teraz w dawnej kotłowni mam czysto i miejsce na pralnię oraz przechowalnię letniego sprzętu ogrodowego. 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...