Przedpokój
- 
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

- 
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
 - 

Najnowsze posty
- 

A dlaczego nie powinny, bo co się stanie?, w tych rurkach będzie ogień walił czy coś bardziej gorącego?. Ciekawe po co?, żeby było drożej?.
 - 

Dziękuję za odpowiedź. Jednak trochę ona brzmi jak gotowy szablon. Tym bardziej tak uważam ponieważ przesyła mi Pan instrukcję pomimo że napisałem że jako jedyny byłem przeciwny blachy trapezowej z filcem na tego typu budynku. A skoro byłem przeciwny to tym samym musiałem znać zasady i wytyczne montażu takiej blachy. Blacha która jest zamontowany to produkt firmy Blachotrapez. To że ten dach jest niewłaściwie zrobiony to jest to mi wiadome. Znak również wytyczne co do montażu blachy trapezowej z filcem. Zależało mi bardziej na odpowiedzi czy można coś z tym dachem jeszcze zrobić. Jeżeli można to co należy zrobić? Reklamacja na źle wykonaną pracę nie wchodzi w grę ponieważ po tym wszystkim widać że firma nie ma pojęcia co i jak. Jeżeli można coś zrobić we własnym zakresie żeby ten dach funkcjonował poprawnie to będę wdzięczny za wskazówki. Jeszcze raz będę wdzięczny za dalsze wskazówki.
 - 

Tak, cała sciana. Grubość to jakie 6cm. A odległość od ścian to od 4 do 8 cm, lekko krzywe są, że tak powiem. Rozumiem, że płyty ani profile nie powinny stykać się z rurami, będzie 1cm luzu ale i tak koło rur chce założyć czerwone plyty. To jest ok?
 - 

Zrób tak jak widać na tym zdjęciu, w czym to przeszkadza że parapet będzie cofnięty?. A jak przeszkadza to wymienić parapet na szerszy, innej rady nie ma.
 - 

Czyli polecacie wymiane na odpowiednie rury....mam z tego zrozumiec?

- 

- 

Popularne tematy

Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się