Oniu Napisano 13 stycznia 2017 Udostępnij #1 Napisano 13 stycznia 2017 Witam Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pytanie, czy jest jakiś termin w jakim serwisant powinien się zgłosić do klienta aby ustawić właściwie piec gdy ten został zamontowany. Chodzi mi tutaj o przestawienie ustawień fabrycznych i dobór odpowiedniej dawki gazu?? Pozdrawiam Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 stycznia 2017 Udostępnij #2 Napisano 13 stycznia 2017 To są (jeśli są) indywidualne "uzgodnienia" między nabywcą a sprzedawcą/instalatorem. Szukaj w; umowie, warunkach gwarancyjnych, warunkach serwisowych. Link do komentarza
janusz13 Napisano 13 stycznia 2017 Udostępnij #3 Napisano 13 stycznia 2017 Po pierwsze kto montowal Tobie ten kocioł. Jeśli autoryzowany instalator to on zgłasza do serwisu tzw. pierwsze uruchomienie kotła i wypełnia książkę gwarancyjną. A moje pytanie jakiej marki ten Twój kocioł. Oczywiście chodziło Mi że książkę gwarancyjną kotła wypełnia serwisant a nie autoryzowany instalator. Link do komentarza
Oniu Napisano 13 stycznia 2017 Autor Udostępnij #4 Napisano 13 stycznia 2017 (edytowany) Marka viessmann vitodens050 Właśnie niby ustaliliśmy że przyjedzie serwisant ale piec wisi już ponad miesiąc, dwa razy dzwoniłem i przypomniałem i dalej czekam.. jest to już irytujące.. Myślałem że jest na to jakiś określony czas.. Dzięki za odpowiedź.. Edytowano 13 stycznia 2017 przez Oniu (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Viessmann Napisano 18 stycznia 2017 Udostępnij #5 Napisano 18 stycznia 2017 Dnia 13.01.2017 o 11:41, Oniu napisał: Marka viessmann vitodens050 Właśnie niby ustaliliśmy że przyjedzie serwisant ale piec wisi już ponad miesiąc, dwa razy dzwoniłem i przypomniałem i dalej czekam.. jest to już irytujące.. Myślałem że jest na to jakiś określony czas.. Dzięki za odpowiedź.. Witam ! Proszę o wiadomość prywatną z adresem instalacji oraz kontaktem najlepiej telefonicznym do siebie. Postaram się przekazać Twoje zgłoszenie dalej i przyśpieszyć tok sprawy. Pozdrawiam ! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się