xbox Napisano 19 grudnia 2016 #1 Napisano 19 grudnia 2016 Witam.Jak w tej nowej odsłonie forum się odnaleźć? szukam postów które ja napisałem ale nic mi nie wyświetla ....te które napisałem i te w których uczestniczyłem.
TINEK Napisano 19 grudnia 2016 #2 Napisano 19 grudnia 2016 na górze po prawo masz "aktywność" najeżdżasz i rozwija się menu i masz "tematy, które rozpocząłem" - to założone przez Ciebie, oraz "moje dyskusje" to tematy, w których się udzielałeś 1
xbox Napisano 20 grudnia 2016 Autor #3 Napisano 20 grudnia 2016 Tak. Tylko te posty które zostały napisane jak jeszcze forum było po staremu nie mogę ich znaleźć
coolibeer Napisano 21 grudnia 2016 #4 Napisano 21 grudnia 2016 Faktycznie pokazuje 14 a sa dwa posty widoczne
Gość mhtyl Napisano 21 grudnia 2016 #5 Napisano 21 grudnia 2016 (edytowany) Cała aktywność Profile Aktualizacje statusu Odpowiedzi do statusów Fora Tematy Posty Kalendarz Wydarzenia Komentarze wydarzeń Galeria Zdjęcia Komentarze zdjęć A ja znalazłem , musisz wejść w swoim profilu w takie okienko "cała aktywność" i kliknąć w okienko "posty", pojawią się wszystkie napisane posty. Edytowano 21 grudnia 2016 przez mhtyl (zobacz historię edycji)
Redakcja Napisano 21 grudnia 2016 #6 Napisano 21 grudnia 2016 mhtyl ma rację. Oto wynik: https://forum.budujemydom.pl/profile/55246-xbox/?do=content&type=forums_topic_post&change_section=1
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się