Pomocnik Napisano 22 listopada 2016 Udostępnij #1 Napisano 22 listopada 2016 Jestem w trakcie kapitalnego remontu starego domu, w którym chciałbym zamieszkać na wiosnę. Czy w zimie można układać parkiet przyklejany do podłoża? Po zerwaniu starej podłogi wylano cienki jastrych samopoziomujący. Tynki w pokojach wykonano zaś miesiąc temu. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/podlogi-i-posadzki/porady/22989-czy-w-zimie-mozna-ukladac-parkiet-przyklejany-do-podloza Link do komentarza
Gość hanka Napisano 22 listopada 2016 Udostępnij #2 Napisano 22 listopada 2016 Zimą chyba wg nie powinno sie robić żadnych remontów, tak ja słyszałam, ja na wiosnę kładłam deskę i jej zabezpieczenie, kupowałam wosk, żeby deska mi się nie zniszczyła, zimą raczej nic nie ruszam. Link do komentarza
Parkiet Komplex Napisano 23 listopada 2016 Udostępnij #3 Napisano 23 listopada 2016 Cytat Zimą chyba wg nie powinno sie robić żadnych remontów, tak ja słyszałam, ja na wiosnę kładłam deskę i jej zabezpieczenie, kupowałam wosk, żeby deska mi się nie zniszczyła, zimą raczej nic nie ruszam. Zimą można wykonywać wszelkie remonty w tym podłogowe. Auror artykułu opisał to w zwięzły i rzeczowy sposób - wystarczy się stosować do zawartych tam zaleceń i wskazówek. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się