podróżnik Napisano 16 maja 2007 #1 Napisano 16 maja 2007 Czy znacie jakiś program, żebym mogła zaprojektować sobie wnętrze domu, a konkretnie kuchnię. Chodzi oczwiście o wersję demo lub darmową. Miałam do czynienia z programem ze strony IKEI, ale jest on niewystarczający do moich potrzeb, pozwala na stosowanie tylko mebli z tego sklepu bez możliwości manewru. Program ten zawiera kilka błędów, np. chciałam postawić kuchenkę na podłodze, a on "powiesił" mi ją na wyskości 20 cm i nic się nie dało z tym zrobić.
tytus Napisano 22 maja 2007 #3 Napisano 22 maja 2007 Cytat Moze poszukaj np. tutajPzdr. NA stronach ikei są programy do łazienki, kuchni i pokoju dziennego, jak poszukasz to znajdziesz
Sławomir Napisano 22 maja 2007 #4 Napisano 22 maja 2007 Pod adresem www.meble.pl/pl/590/590/ znalazłem fajny program do ustawiania mebli z podgladem 3D.polecam
petrus Napisano 12 sierpnia 2007 #5 Napisano 12 sierpnia 2007 a on "powiesił" mi ją na wyskości 20 cm i nic się nie dało z tym zrobić.Być może program ten wybrał albo w zasadzie Ty, kuchenkę do zabudowy - i dlatego "zawisła"
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się