Pomocnik Napisano 30 maja 2016 Udostępnij #1 Napisano 30 maja 2016 Każdy basen – niezależnie od tego, czy znajduje się na świeżym powietrzu, czy jest to basen kryty wymaga zabiegów pielęgnacyjnych. Warto wiedzieć jak dbać o basen. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/basen/a/7498-eksploatacja-basenu Link do komentarza
Gość AnnaT Napisano 30 maja 2016 Udostępnij #2 Napisano 30 maja 2016 Zadaszenie basenowe to bardzo dobry wybór, bo dzięki niemu woda jest czystsza, cieplejsza i można uniknąć dodatków kosztów :) Link do komentarza
Gość Zeus Napisano 5 czerwca 2017 Udostępnij #3 Napisano 5 czerwca 2017 Mnie takie drewniane sie podobaja i podobały d zawsze jak ten minibasen , tylko rozmiary jednak preferuje większe. Do sibie kupiłem basen drewniany co może być jako wolnostojacy a można go wbudować albo zakopać w ziemie. Mi sluży jako wolnostojący z boku domu, fajnie sie komponuje bo i taras i płot mam drewniane i wszystko w tym stylu Link do komentarza
Gość Marcin Napisano 22 sierpnia 2017 Udostępnij #4 Napisano 22 sierpnia 2017 Od 4 lat mam basen , dopiero po drugim sezonie zdecydowalem sie go przykryc gdyż po zimie byl tak brudny ze ciezko bylo go doprowadzic do czystości. Link do komentarza
TV BudujemyDom Napisano 21 maja 2019 Udostępnij #5 Napisano 21 maja 2019 Zobaczcie nasz film o tym, jak można ogrzać wodę w basenie. Jak? Basenową powietrzną pompą ciepła PCWB Hewalex. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się