Ocieplenie starego poddasza
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Witam. Które okna do domu jednorodzinnego wybrać ? Interesuje mnie dobry współczynnik, za design nie bede dopłacał . Jakie Polecacie ? Rozwazam okna Veka softline 82 albo Oknoplast Pava . Które lepsze ? Ewentualnie jakie jeszcze firmy Polecacie ?
-
Przez Leszek Szewczyk · Napisano
Najlepsza jest z żelaza. U nas kociuba to pogrzebacz. Masz rację - zapełnione kafle nie mają zbyt wielkiej pojemności cieplnej. Ich ustawienie względem cegły szamotowej decyduje w dużej mierze o zakresie temperatur na zewnątrz. Jak mówiłem jestem przedstawicielem szkoły rosyjskiej. Kafle są piękne i łatwe do utrzymania w czystości. -
Kafle to tylko (i aż) taka "skórka", zapewniająca estetykę oraz zwiększająca bezpieczeństwo. Na spalanie opału większego wpływu nie mają. Na akumulacje ciepła tylko częściowo. zgadzasz się? A kociubę z jakiego drzewa polecasz?
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Pracownik budowlany: Jedyny sklep w boguszowicach gdzie można wszystko kupić dwa inne były krótko na osiedlu jedyny na patriotów został no i ten pandemia dużo zabrała ludziom 😡pozamykali sklepy ,cieszmy się z tego co mamy . -
Przez Leszek Szewczyk · Napisano
Co trzeba dodać do gliny albo co można to jest napisane na początku książki. A o piecach grzewczych z cegły będzie kolejna pozycja. W kaflach akurat nie siedzę.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się