Ocieplenie starego poddasza
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Czasem mam wrażenie, że w zarządzie zakładu energetycznego siedzą jeszcze zatwardziali komuniści, że nie jesteśmy klientami, tylko jesteśmy skazani na nich i już. Między innymi z tym, że odbiorca w przypadku jakiegoś zwrotu czy pomyłki nie ma żadnych praw, oni mogą wszystko. Teraz jestem w stanie uwierzyć w te historie, choć zupełnie się na tym nie znam, że ludzie płacili więcej po zamontowaniu PV niż przed za prąd. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Bardzo prawdopodobne. Może po dołączeniu sieci wysyła informacje zebrane przez okres, kiedy do sieci nie miał dostępu? Przecież to tak jak z licznikiem energii. Dystrybutor ma dostęp do każdej twojej aktywności energetycznej w dowolnej chwili, chyba że wyłączysz zasilanie i licznik nie ma napięcia. Przecież wszystkie te urządzenia posiadają moduły komunikacyjne pracujące niezależnie od woli i zgody konsumenta..
-
A może to po chińskiemu, masz się dostosować i nie masz nic do gadania.Nie to że celowo, tylko coś tam nie gra bo coś tam niedopracowali i poszło. Kupiłem ostatnio drona na Temu za 107zł z trzema bateriami!!! Na dwóch już po dwóch razach nie może się podnieść, ale tak za stówkie lata się tym rewelacyjnie. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Dragon zrobił już wszystkie konstrukcje - pod umywalkę, regał i zabudowę junkersa. Pozostaje zamówić półki do regału i kupić pozostałe pierdółki w Castoramie. Pewnie się wybierzemy w przyszłym tygodniu Zastanawiałam się, czy wrzucić tu foty tych stalowych konstrukcji, niepomalowanych i niewyglądających jeszcze zbyt zachęcająco Wrzucę, bo chciałabym, żebyście zobaczyli, jak się zmienią kiedy zostaną pomalowane na czarno i wyposażone w blaty i półki Miałam tak, kiedy robił konsolę do salonu i przedpokoju Surowe nie wyglądały dobrze, ale po wykończeniu ... są piękne Konstrukcja pod umywalkę zostanie wyposażona w blat i umywalkę nablatową W środku konstrukcji stanie pralka Konstrukcja pod regał - musi jeszcze doszlifować spawy Regał zostanie wyposażony w półki i dodatkowo jedną wysuwaną w formie blatu. Na samym dole jest przestrzeń na kosz na pranie. Ciekawostka. Można zakochać się w koszu na pranie? Można. To była miłość od pierwszego spojrzenia Dotarł dokładnie taki jak na focie Z rzeczy innych - remont rozpoczniemy już 27 kwietnia i planujemy skończyć w weekend majowy
-
W szkole też miałem problem ze zrozumieniem, dlaczego nie wolno stosować łącznie uziemiania i zerowania, chociaż w założeniu twórców programu nauczania, powinienem już mieć wiedzę, która pozwala to zrozumieć. Niestety, nawet te kilka klas szkoły jeszcze wtedy nie wystarczyło. Dlatego trzeba czytać nieco więcej, bo wszystkiego nie da się zmieścić w jednym opracowaniu. Powody "nie można" i "zabrania się" często objaśnione są w innym miejscu, w innym tekście.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się