Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Witam. Które okna do domu jednorodzinnego wybrać ? Interesuje mnie dobry współczynnik, za design nie bede dopłacał . Jakie Polecacie ? Rozwazam okna Veka softline 82 albo Oknoplast Pava . Które lepsze ? Ewentualnie jakie jeszcze firmy Polecacie ?
-
Przez Leszek Szewczyk · Napisano
Najlepsza jest z żelaza. U nas kociuba to pogrzebacz. Masz rację - zapełnione kafle nie mają zbyt wielkiej pojemności cieplnej. Ich ustawienie względem cegły szamotowej decyduje w dużej mierze o zakresie temperatur na zewnątrz. Jak mówiłem jestem przedstawicielem szkoły rosyjskiej. Kafle są piękne i łatwe do utrzymania w czystości. -
Kafle to tylko (i aż) taka "skórka", zapewniająca estetykę oraz zwiększająca bezpieczeństwo. Na spalanie opału większego wpływu nie mają. Na akumulacje ciepła tylko częściowo. zgadzasz się? A kociubę z jakiego drzewa polecasz?
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Pracownik budowlany: Jedyny sklep w boguszowicach gdzie można wszystko kupić dwa inne były krótko na osiedlu jedyny na patriotów został no i ten pandemia dużo zabrała ludziom 😡pozamykali sklepy ,cieszmy się z tego co mamy . -
Przez Leszek Szewczyk · Napisano
Co trzeba dodać do gliny albo co można to jest napisane na początku książki. A o piecach grzewczych z cegły będzie kolejna pozycja. W kaflach akurat nie siedzę.
-
-
Popularne tematy