Pomocnik Napisano 8 maja 2015 Udostępnij #1 Napisano 8 maja 2015 Tuż przed startem budowy domu, myślałem, że będę go ogrzewał elektrycznie, bo do tej części wsi "nie doszła" nitka gazu z sieci. Szczęśliwie, podczas budowy zapadła decyzja o rozbudowie sieci, więc od razu dostosowałem instalację grzewczą do kotła kondensacyjnego i zalecanej dla niego niskotemperaturowej podłogówki - mówi Robert, Czytelnik Budujemy Dom, który użytkuje kocioł gazowy 2,5 roku. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/kotly-i-podgrzewacze/a/20189-kociol-gazowy-kondensacyjny-wybor-ze-wzgledu-na-cene Link do komentarza
Gość serv Napisano 8 maja 2015 Udostępnij #2 Napisano 8 maja 2015 nie trzeba pompy cyrkulacyjnej podpinac osobno do czasomierza ,wystarczy podłaczyc do kotłą i ustawic czas pracy pompy cyrkulacyjnej na sterowniku! Link do komentarza
Gość Jaca Napisano 27 czerwca 2018 Udostępnij #3 Napisano 27 czerwca 2018 Pisze jako facet, a podpisuje się jako Lilianna... ciekawe. Facet chyba nie słyszał o sterownikach do kotła, bo robi taką partyzantkę, że głowa boli. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 28 czerwca 2018 Udostępnij #4 Napisano 28 czerwca 2018 To jest reportaż - mówi Robert, Czytelnik Budujemy Dom, który użytkuje kocioł gazowy 2,5 roku. Czytamy ze zrozumieniem i udzielamy rad. Dzielimy się wiedzą. To bezcenna wartość dodana. Link do komentarza
Gość Janusz Napisano 7 czerwca 2020 Udostępnij #5 Napisano 7 czerwca 2020 A ja nie mam pompy cyrkulacyjnej do wody, wystarczy tylko trzecia rurka i umiejętne podłączenie jej do bojlera, resztę roboty robi fizyka. Ciepła woda leci u mnie zaraz po odkręceniu kurka. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się