-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Znajdź producenta i napisz do niego. Ja tak miałem z prowadnicami do szuflad w szafce. Jedną przypadkowo uszkodziłem, a nowej nie mogłem nigdzie znaleźć. Były niemal identyczne, ale zawsze jakiś wymiar sie nie zgadzał. Po tygodniu poszukiwań napisałem do producenta i przysłali mi właściwą, w dodatku gratis. Bardzo porządna firma.
-
Ciekawy przypadek z tym akwarium, choć szczerze mówiąc trudno mi ocenić, na ile to był rzeczywisty problem a na ile po prostu marketingowa historia od firmy od cyberbezpieczeństwa. Pewnie ważniejsze jest rozsądne podejście i podstawowa higiena cybernetyczna niż całkowita rezygnacja z nowoczesnych rozwiązań.
-
Właśnie w sklepie podobno nie ma, więc mam nadzieję, że są się dokupić osobno, nawet w innym kolorze niż metaliczne. Zamieszczam zdjęcie kanapy, chodzi mi o te nóżki, to są takie zatrzaski do nich, przy lewej nóżce jeden i przy prawej drugi. A mam zatrzask tylko z jednej
-
Przez podczytywacz · Napisano
Nic mi te zdjęcia nie pokazują Może w sklepie meblowym, w którym kupowałaś/kupowałeś kanapę coś podpowiedzą... -
Dzień dobry, Poszukuję tych części do nóżek kanapy. Mam z jednej strony, z drugiej brak, zagubiło się gdzieś w ferworze przeprowadzki. Jak się ten element w ogóle nazywa i gdzie mogę je dokupić? Nie musi być taki sam kolor, po prostu chcę kupić dwa, żeby ładnie wyglądały. Dziękuję za pomoc. PS Chodzi mi o obudowę, zaślepkę jakby.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się