Redakcja Napisano 17 stycznia 2014 #1 Napisano 17 stycznia 2014 Od 1 września 2014 Unia Europejska chce wycofać odkurzacze przenośne o mocy powyżej 1600W. Oczywiście dla naszego dobra Co o tym sądzicie? Jakiej mocy odkurzacze macie? Czy znów będziemy świadkami kreatywności sprzedawców na obejście przepisów, a jeśli tak to może macie pomysły, jakie będą rezultaty wprowadzanego prawa? Czy zmniejszenie mocy odkurzaczy ma sens:- w odkurzaczu przenośnym większość wytworzonego ciśnienia tłumią filtry, więc odkurzacze będą mniej skuteczne?- a jak to się ma do planowanej oszczędności energii elektrycznej?Rozporządzenie dostępne jest tutaj: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUri...024:0034:PL:PDFPozdrawiamMarcin
bajbaga Napisano 17 stycznia 2014 #2 Napisano 17 stycznia 2014 Sile jest lobby odkurzaczy centralnych - bardzo silne.
Gość mhtyl Napisano 17 stycznia 2014 #3 Napisano 17 stycznia 2014 Jeszcze trochę to zostanie Nam zmiotka i szufelka
Qubacen Napisano 17 stycznia 2014 #4 Napisano 17 stycznia 2014 Czego jeszcze zakażą? Bo nie wiem czy papieru dupnego nie gromadzić na zapas.....
Gość adiqq Napisano 17 stycznia 2014 #5 Napisano 17 stycznia 2014 teraz jeszcze chyba nie, ale dojdą pewnie i do tego
lokers Napisano 23 stycznia 2014 #6 Napisano 23 stycznia 2014 jak dla mnie kolejna bzdura, tak jak z żarówkami. Swoją drogą skąd u nich takie pomysły? Sorki, chciałem napisać, która duża firma wygra na takim rozwiązaniu:P
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się