TinaTurner Napisano 9 stycznia 2014 Udostępnij #1 Napisano 9 stycznia 2014 Witam forumowiczów, chciałam zapytać czy ma ktoś z was kominek ogrodowy? Zastanawiam się nad postawieniem/zakupem takiego kominka bo moim zdaniem wygląda to dużo ciekawiej niż zwykły grill.. tylko teraz pytanie co się bardziej opłaca kupić gotowy czy pokusić się o postawienie go samemu ? Stawiał ktoś z was? I czy to bardzo skomplikowane ? :p Link do komentarza
Elfir Napisano 9 stycznia 2014 Udostępnij #2 Napisano 9 stycznia 2014 przy stawianiu samemu to raczej taki rustykalny w stylu Link do komentarza
RadekB Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #3 Napisano 20 maja 2014 Ja też zastanawiałem się nad postawieniem samemu ale ostatecznie kupiłem gotowy. Zamówiłem przez internet. Poskładałem już samemu. Dość duży ruszt, co nie jest bez znaczenia. Wygląda estetycznie i dostałem na niego 2 lata gwarancji więc zawsze jest jakieś zabezpieczenie. Link do komentarza
edelka Napisano 8 lipca 2014 Udostępnij #4 Napisano 8 lipca 2014 Witam was serdecznie. Ja też stawiam na gotowy, bo zamawiasz i masz, a bawić się w budowanie to inna sprawa, chyba, że jesteś złota rączką i potrafisz zrobić coś z niczego, bo inaczej to też są koszty i to nie takie małe. Link do komentarza
Draagon Napisano 8 lipca 2014 Udostępnij #5 Napisano 8 lipca 2014 Budować samemu - tylko ja to lubisz - jak nie lubisz- kupuj gotowy - bez stresu masz Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się