-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Z zasady lepiej jest aby kocioł działał w sposób ciągły, lecz z odpowiednio niską mocą. Przy tym ustawiamy mu niską temperaturę wody w obiegu. Przy prawidłowo wykonanej podłogówce nie powinno by raczej potrzebne więcej niż 40°C na zasilaniu. -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez : -
Wydzielenie dodatkowej przestrzeni do pracy, wypoczynku czy przechowywania wcale nie musi być trudne. Wystarczy sięgnąć po płyty gipsowo-kartonowe i z ich pomocą stworzyć zabudowę ścian działowych. Podpowiadamy jak krok po kroku wykonać tego typu prace i na co zwracać uwagę wybierając poszczególne materiały budowlane. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budownictwob2b.pl/przegrody/baza-wiedzy/systemy-zabudowy/56316-jak-krok-po-kroku-wykonac-zabudowe-sciany-dzialowej-z-pomoca-plyt-g-k
-
Więc lepiej żeby chodził kocioł non stop czy z przerwami? Jak będzie chodzil non stop nie będą wyższe rachunki za gaz? Nie mamy czujnika zewnętrznego więc i krzywej grzewczej nie da się wytworzyć. Rachunki porównywane do domów sąsiadów które są większe a płacą połowę mniej . Ja trzeci rok tu mieszkam i rachunki wzrosły tak jak napisałam o 300 zł po wizycie ostatniego serwisanta
-
Dobra rada. U mnie zrobione wcześniej na tynku gipsowym, wciąż wyłaziła wilgoć w innych pomieszczenia. Niekoniecznie powiązanych bezpośrednio z łazienką (bardziej z kabiną prysznicową) ale i tak wilgoć maszerowała w różne strony. Musiałem skuć do gołego pustaka, tynk cementowo-wapienny, solidna izolacja - i mam spokój. Gips na ścianach w łazience, szczególnie w strefach mokrych - sprawdza się słabiutko.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się