anna_j_75 Napisano 29 listopada 2013 Udostępnij #1 Napisano 29 listopada 2013 Znalazła ostatnio w sieci bardzo dużą bazę projektów - ktoś z nich korzystał? Nie wiem tez, czy te ceny są atrakcyjne - nie mam rozeznania. Czy ktoś będzie tak miły i mi powie co o tym myśleć?baza jest tu:domdlaciebie.com.pldajcie znać co myślicie Link do komentarza
Jani_63 Napisano 29 listopada 2013 Udostępnij #2 Napisano 29 listopada 2013 Przecież to tylko strona z projektami, a nie biuro projektów.Nie oni są autorami zamieszczonych projektów. Link do komentarza
ciekawski83 Napisano 30 listopada 2013 Udostępnij #3 Napisano 30 listopada 2013 Cytat Znalazła ostatnio w sieci bardzo dużą bazę projektów Cytat Przecież to tylko strona z projektami, a nie biuro projektów.Nie oni są autorami zamieszczonych projektów. toż nie piszę że pracownię tylko bazę uważam, że takie strony są dobre bo mamy większy zakres projektów, a jak znajdziemy interesujący nas projekt to i tak udajemy się do pracowni autorskiej Link do komentarza
lena_89 Napisano 30 listopada 2013 Udostępnij #4 Napisano 30 listopada 2013 Cytat toż nie piszę że pracownię tylko bazę uważam, że takie strony są dobre bo mamy większy zakres projektów, a jak znajdziemy interesujący nas projekt to i tak udajemy się do pracowni autorskiej dokładnie. Bardzo ciekawe miejsce swoją drogą - można w prosty sposób przefiltrować zawartość i zobaczyć to co nas na prawdę interesuje Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się