Redakcja Napisano 18 listopada 2013 #1 Napisano 18 listopada 2013 Zbliża się dzień, w którym spadnie śnieg, czuję to w kościach ;) Przy tej okazji chciałem Was zapytać czy macie w domu ustalone kto odśnieża? Może ta osoba, która wcześniej wstaje, wyjeżdża samochodem?PozdrawiamMarcin
retrofood Napisano 18 listopada 2013 #2 Napisano 18 listopada 2013 (edytowany) Cytat Zbliża się dzień, w którym spadnie śnieg, czuję to w kościach ;) Przy tej okazji chciałem Was zapytać czy macie w domu ustalone kto odśnieża? Jasne! Ja! Żona tak ustaliła, całkowicie demokratycznie.A jeśli nie mogę... to i tak muszę.Chociaż raz mi się udało doczekać wiosny. Edytowano 18 listopada 2013 przez retrofood (zobacz historię edycji)
coolibeer Napisano 18 listopada 2013 #3 Napisano 18 listopada 2013 Podczas odśnieżania zwykle używam głowy ;) Aby tak szuflować łopatą aby się nie narobić Najczęściej odśnieżam sam
tavish Napisano 3 grudnia 2013 #4 Napisano 3 grudnia 2013 Cytat Podczas odśnieżania zwykle używam głowy ;) Aby tak szuflować łopatą aby się nie narobić Najczęściej odśnieżam sam Najczęściej sam odśnieżam, ale najgorsze to jest to, że mam długi podjazd więc odśnieżanie jest jak na lotnisku Trochę trzeba się namachać łopatą ...
Draagon Napisano 3 grudnia 2013 #5 Napisano 3 grudnia 2013 U Mnie odśnieża pług - a potem z pod tego efekciarskiego odśnieżania ja odkopuję samochód i wyjeżdżam z pod bloku. By po powrocie znowu przebijać się przez zaspy pozostawione przez pług miejski :P
budownicza1 Napisano 7 grudnia 2013 #6 Napisano 7 grudnia 2013 Wczoraj tak posypało, ze odśnieżaliśmy cala rodzina
Szefrolet Napisano 14 sierpnia 2014 #7 Napisano 14 sierpnia 2014 widzę, że każdy sam suwerennie odśnieża swoje podwórko i odbywa się bez wykorzystywania jestem pełen podziwu!
Gość mhtyl Napisano 14 sierpnia 2014 #8 Napisano 14 sierpnia 2014 To długo patrzałeś, że dopiero tera zauważyłeś że każdy sam odśnieża Faktycznie zima przyjdzie szybko w tym roku. Po poruszającym temacie latem o choinkach, przyszedł czas na temat o odśnieżaniu.
KrzyWy67 Napisano 27 lutego #11 Napisano 27 lutego Zima sie juz kończy więc nie odśnieżam. Do tej pory kawa, łopata i ogień
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się