Skocz do zawartości

Historia edycji

pebeo

pebeo

15 godzin temu, mhtyl napisał:

ak coś zamawiam przez internet to mówię że to dla kolegi, żebym niepotrzebnie nie miał suszenia głowy

Ja zamawiam przez internet na zasadzie tajnych operacji wojskowych. Ostatnio kupiłem kolejny nóż rzemieślniczy za c.a 80 zł i nasłuchałem się gadek typu: "A po co co tyle noży? Będziesz kogoś mordował?". Odpowiedziałem: "A po co tyle noży w kuchni? Jeden nie wystarczy? A po co ci 21 swetrów, jak nosisz tylko polar?". Babę trzeba zwalczać jej własną bronią. :)      

pebeo

pebeo

ak coś zamawiam przez internet to mówię że to dla kolegi, żebym niepotrzebnie nie miał suszenia głowy

Ja zamawiam przez internet na zasadzie tajnych operacji wojskowych. Ostatnio kupiłem kolejny nóż rzemieślniczy za c.a 80 zł i nasłuchałem się gadek typu "A po co co tyle noży? Będziesz kogoś mordował?". Odpowiedziałem: "A po co tyle noży w kuchni? Jeden nie wystarczy? A po co ci 21 swetrów, jak nosisz tylko polar?". Babę trzeba zwalczać jej własną bronią. :)      

pebeo

pebeo

Ja zamawiam przez internet na zasadzie tajnych operacji wojskowych. Ostatnio kupiłem kolejny nóż rzemieślniczy za c.a 80 zł i nasłuchałem się gadek typu "A po co co tyle noży? Będziesz kogoś mordował". Odpowiedziałem: "A po co tyle noży w kuchni? Jeden nie wystarczy? A po co ci 21 swetrów, jak nosisz tylko polar?". Babę trzeba zwalczać jej własną bronią. :)      

pebeo

pebeo

Ja zamawiam przez internet na zasadzie tajnych operacji wojskowych. Ostatnio kupiłem kolejny nóż rzemieślniczy za c.a 80 zł i nasłuchałem się gadek typu "A po co co tyle noży? Będziesz kogoś mordował". Odpowiedziałem: "A po co tyle noży w kuchni. Jeden nie wystarczy? A po co ci 21 swetrów, jak nosisz tylko polar?". Babę trzeba zwalczać jej własną bronią. :)      

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...