Pomocnik Napisano 20 czerwca 2013 #1 Napisano 20 czerwca 2013 Hurtownia budowlana: Twój Dom Województwo: śląskie Miasto: Jaworze Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/slaskie/twoj-dom2
Gość Marcin z Bielska-Białej Napisano 20 czerwca 2013 #2 Napisano 20 czerwca 2013 Niestety miałem bardzo złe doświadczenie z handlowcem, który w beszczelny sposób odrzucił moją propozycję zwrotu towaru.Materiał zakupiłem i ponieważ popełniłem błąd, nie kupiłem tego czego mi faktycznie trzeba było po 1 dniu nie mogłem towaru zwrócić!!!!! UWAŻAJCIE NA TEN MARKET BUDOWLANY, wszystko jest pięknie, ale jak chcesz coś załatwić nie NA ICH KORZYŚĆ TO TRAKTUJĄ CIĘ JAK OSTATNIEGO WROGA!!!! PAN HANDLOWIEC ZNISZCZYŁ MOJĄ DOBRĄ OPINIE O TYM SKLEPIE, TRAKTUJĄC MNIE JAK ZŁODZIEJA - BESZCZELNOŚĆ
bajbaga Napisano 20 czerwca 2013 #3 Napisano 20 czerwca 2013 A niby dlaczego miał przyjąć ten materiał ?
Gość Krzysztof z Żywca Napisano 11 lipca 2013 #4 Napisano 11 lipca 2013 ja także oddawałem towar bo mi zostało wykonawcy źle obliczyli metry ze zwrotem nie było problemu poza towarem na indywidualne życzenie jakim był kolor tynku ale to zrozumiałe że wybranego na moje życzenie koloru nie dało się oddać, ale pozostałe materiały oczywiście przyjęli (styropian, klej, kołki i listwy) ale tynk i tak wykorzystałem na garaż i mam przynajmniej ładnie
Gość Jarek Napisano 19 marca 2015 #5 Napisano 19 marca 2015 Jak najbardziej polecam ten market budowlany. Kupowałem tam materiał na ocieplenie całego budynku, włącznie z parapetami. Nie było problemu ze zwrotem niewykorzystanych materiałów, oraz źle dociętego parapetu (z mojej winy ;) ). Korzystam jak tylko mam taką konieczność z ich oferty i polecam innym.
Gość Andrzej z Żywca Napisano 31 sierpnia 2019 #6 Napisano 31 sierpnia 2019 Mają najpiękniejszą deske elewacyjną na rynku, wiem o czym mówię. Żona zamawiała próbki z internetu chyba z pięciu firm zapłaciła za to i nic wszystko wyglądało jak panel albo wykładzina dopiero w jaworzu mieli deskę jak prawdziwą. Na budynku wygląda jak prawdziwa deska jesteśmy mega zadowoleni.
Kamil78 Napisano 15 września 2019 #7 Napisano 15 września 2019 Także kupiliśmy deskę oraz cały materiał do Docieplenia i jak dla mnie jest ok.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się