-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przy 200 metrach to nawet więcej warto przewymiarować. Im więcej tym lepiej. Tyle, że cena rośnie wraz z przekrojem. Oczywiście, kabel 4-ro żyłowy.
-
Że ty masz parcie na goowno to nic nie poradzę.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Włodek: retruś masz wielkie parcie na szkło, ok ale nie pisz bredni wyssanych z palca bo ustawa o wywłaszczeniach jest zgoła inna niż Ty sobie ubzdurałeś że jakiemuś chłopu zabrali ziemię i ceny ziemi spadły ha ha ha. Chłopie nie masz pojęcia to się doszkol w necie a nie wypisuj herezje typu że rząd może odebrać komuś ziemie nawet po kilku latach, czy Ty czytasz to co piszesz??? Zresztą widać jaki jesteś kumaty skro nie potrafisz w sposób prosty i logiczny odpowiedzieć na zapytanie Swierola tylko komediowe prawo Murphy'ego przywołujesz, brawo za merytorykę, naprawdę teraz taka Twoja wiedza jak to prawo Murphy'ego. -
Tak, też słyszałem że aluminiowy kabel będzie ekonomiczniejszy. Odległość od miejsca gdzie byłby licznik do miejsce planowanego obiektu to jakieś 200m. Czy rozsądnym było by tutaj również przewymiarowanie tego przekroju szesnastu milimetrów ? np 25mm2?
-
Nie jestem śledczym, mnie wystarcza, że uchwalone naprędce prawo stworzyło taką możliwość, Natomiast prawo Murphy'ego jest jasne pod tym względem. Jeśli coś ciulowe jest możliwe, to stanie się na pewno i to w najbardziej nieodpowiednim momencie. Howgh! Setki rozdrobnionych działek leżą w okolicy, nikt sprzedawać się nie kwapi, bo ustawa obniżyła ceny tak, że ludzie za bezdurno oddawać ziemi nie chcą. Chociaż leży ugorem i byliby chętni na jej nabycie.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się