rased Napisano 28 czerwca 2012 Udostępnij #1 Napisano 28 czerwca 2012 WitamSłabo znam się na temacie, wszystkie prace glazurnicze robi mój teściu, jednak w w/w temacie prosił o zaciągnięcie opinii i podpowiedzi.Czy powinno się robić jakieś podkłady na beton przed wyłożeniem gresu na tarasie.Słyszałem o hydroizalacjach, ale nie bardzo wiemy jak i czym ją wykonać.Ile warstw wykończeniowych powinna mieć takie wykończeniu tarasu?Na co najbardziej zwrócić uwagę i o czym nie zapomnieć? Jakich klejów elastycznych najlepiej używać. Taras jest po części zadaszony, ale na części nie zadaszonej będzie dużo wody podczas deszczu.Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny Link do komentarza
Redakcja Napisano 28 czerwca 2012 Udostępnij #2 Napisano 28 czerwca 2012 Polecam artykuł: Chciałbym na balkonie położyć gres, ale nie wiem, w jaki sposób powinienem przygotować podłoże? 1 Link do komentarza
rased Napisano 28 czerwca 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 28 czerwca 2012 (edytowany) Dzięki Edytowano 28 czerwca 2012 przez rased (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Glazurnik_Rotberg Napisano 28 czerwca 2012 Udostępnij #4 Napisano 28 czerwca 2012 jesli chodzi o materialy to polecam Rotberghttp://www.rotberg.pl/index.php?option=com...870&lang=pl Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się