Pomocnik Napisano 27 maja 2012 Udostępnij #1 Napisano 27 maja 2012 Nie lubię standardowych rozwiązań. Nie podobają mi się łazienki wyłożone płytkami od podłogi po sufit. Nie jest to ani ładne ani konieczne - mówi Joanna, Czytelniczka Budujemy Dom. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/lazienka/a/14907-lazienka-z-niestandardowym-rozwiazaniem Link do komentarza
Gość Marcin Napisano 27 maja 2012 Udostępnij #2 Napisano 27 maja 2012 To jest okropne. Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 29 maja 2012 Udostępnij #3 Napisano 29 maja 2012 zgadzam sie z przedmówcą okropnie taka łazienka wygląda fuj Link do komentarza
BasterMeble Napisano 8 czerwca 2012 Udostępnij #4 Napisano 8 czerwca 2012 Ani to ciekawe, ani to nadmiar ładne, a sądzę że po prostu płytki są o wiele praktyczniejsze i jeśli odpowiednio się zaprojektuje ładniejsze. Nie podoba mi się ten pomysł.Pozdrawiam. Link do komentarza
Gość Dominika Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #5 Napisano 4 czerwca 2013 szara, bura i nijaka ta łazienka, brzydko rozłożone płytki... ale to Właścicielka będzie z niej korzystać i najważniejsze aby Jej się podobała. Link do komentarza
Gość bartosz Napisano 10 października 2013 Udostępnij #6 Napisano 10 października 2013 ja tez nie jestem w stanie dostrzec w tym krzty piękna ani nawet odrobiny estetyki. porażka. Choć faktycznie najważniejsze, że właścicielce się podoba... Link do komentarza
Gość mr2k Napisano 10 października 2013 Udostępnij #7 Napisano 10 października 2013 Oczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale ja patrząc na tę łazienkę cofnąłem się w czasie o 15 lat - wtedy taka aranżacja byłaby akceptowalna. Teraz niekoniecznie. Ale jeśli właścicielom się podoba, to jest super. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się