DawidC Napisano 26 maja 2012 #1 Napisano 26 maja 2012 Potrzebuję jakiejś solidnej drabiny, około 10 metrów wysokości. Co sądzicie o drabinach firmy Drabex? Czytałem różne opinie na ich temat. Aktualnie skłaniam się ku drabinie firmy Drabest, wygląda bardzo solidnie i jest atrakcyjna cenowo. Ktoś może miał styczność z taką? Profil 7,5 x 3 cm a nie jak w większości konkurencyjnych firm 2-2,5 cm grubości.
DawidC Napisano 26 maja 2012 Autor #3 Napisano 26 maja 2012 hmm, no właśnie Drabest ma spawane szczeble, możliwość ustawienia na schodach, dopuszczalne obciążenie 250kg, no i certyfikat dostanę przy zakupie.
Gość mhtyl Napisano 26 maja 2012 #4 Napisano 26 maja 2012 Cytat hmm, no właśnie Drabest ma spawane szczeble, możliwość ustawienia na schodach, dopuszczalne obciążenie 250kg, no i certyfikat dostanę przy zakupie. Łaski nie robią z certyfikatem,nawet w Biedronce jak kupisz drabinę to ma certyfikat
DawidC Napisano 9 czerwca 2012 Autor #5 Napisano 9 czerwca 2012 Wziąłem DRABEST, wygląda na dość solidnie wykonaną, jest troche szersza od Krause z jakim miałem styczność no i masywniejszy profil jakoś troche lepiej do mnie przemawia. Jedyne co mnie dziwi to spawanie szczebli to jakaś loteria. Niektóre są obspawane z każdej strony, inne tylko z trzech.
Gość mhtyl Napisano 10 czerwca 2012 #6 Napisano 10 czerwca 2012 Z tymi szczeblami to bym się na Twoim miejscu zwrócił do sprzedawcy.Najpierw jak masz możliwość to oglądnij kilka drabin tej firmy zwracając uwagę na te szczeble jak wyglądają obspawane stopnie. A tak na zakończenie to certyfikat dostałeś na ten produkt?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się