alex7 Napisano 6 maja 2012 #1 Napisano 6 maja 2012 WitamNie polecam kupowania działek w miejscowości MIKOŁÓW- PANIOWY .Jest tam gospodarstwo rolne i codziennie wieczorami jak i w dzień również tam śmierdzi.Zapach jest nie do zniesienia z tych obór.Byłem u znajomych i to sam stwierdziłem że tak jest.Szukam właśnie działki ale tej dzielnicy nie wybiorę będę szukał Borowa Wieś,Goj,Kamionka.
sepoy Napisano 7 maja 2012 #2 Napisano 7 maja 2012 Kupiłem kiedyś działkę w tamtej okolicy, a dokładniej w Paniówkach. Po roku czasu okazało się, że w pobliżu ma powstać cementownia. Całe szczęście, że udało nam się działeczkę sprzedać. I to nawet z niezłym zyskiem
retrofood Napisano 7 maja 2012 #3 Napisano 7 maja 2012 Może też być tak:Mieszkasz w apartamentowcu za płotem, a za oknem masz zieleń? Bój się. Miasto może zmusić właścicieli, by sprzedali grunt i ogród pod budowę drogi na osiedlu zamkniętym. Taki precedens zapowiada się na warszawskim MokotowieTutaj
bobiczek Napisano 7 maja 2012 #4 Napisano 7 maja 2012 Cytat Kupiłem kiedyś działkę w tamtej okolicy, a dokładniej w Paniówkach. Po roku czasu okazało się, że w pobliżu ma powstać cementownia. Całe szczęście, że udało nam się działeczkę sprzedać. I to nawet z niezłym zyskiem he,heA ja tam w latach młodzieńczych za zootechnika robiłem Na tuczarniach.Istnieją jeszcze? Cytat Może też być tak:[b]Mieszkasz w apartamentowcu za płotem, a za oknem masz zieleń? Bój się. Miasto może zmusić właścicieli, by sprzedali grunt i ogród pod budowę drogi na osiedlu zamkniętym. gorsze rzeczy mogą zrobić - wiesz dobrze Retro
retrofood Napisano 7 maja 2012 #5 Napisano 7 maja 2012 Cytat gorsze rzeczy mogą zrobić - wiesz dobrze Retro Oj, wiem, wiem...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się