ghost666 Napisano 13 marca 2012 Udostępnij #1 Napisano 13 marca 2012 mam pomysł aby zrobić ramę łoża 160x200 z cegły ozdobnej w kolorze piaskowym co o tym myślicie widzi ktoś to. w środku naturalnie będzie stelaż i materac Link do komentarza
Jani_63 Napisano 13 marca 2012 Udostępnij #2 Napisano 13 marca 2012 A nie będzie to przypominało trochę katafalk, szczególnie jak padniesz w opakowaniu po jakiejś imprezie Link do komentarza
molytek Napisano 13 marca 2012 Udostępnij #3 Napisano 13 marca 2012 Cytat mam pomysł aby zrobić ramę łoża 160x200 z cegły ozdobnej w kolorze piaskowym co o tym myślicie widzi ktoś to. w środku naturalnie będzie stelaż i materac ja osobiście tego nie widzę i nie chciałabym widzieć... chcesz już to łóżko zamurować tam na amen? wiesz... tak naprawdę, to w swoim domu możesz sobie zrobić, co tylko Ci się żywnie podoba i nikomu nic do tego, więc wolnoć Tomku.. pomysł na pewno oryginalny, ale czy efekt będzie zadowalający... Link do komentarza
Draagon Napisano 13 marca 2012 Udostępnij #4 Napisano 13 marca 2012 Wiesz klimatycznie to coool -ale praktycznie ? Odkurzyć, przestawić jak się horyzonty znudzą...Ale chciałbym zobaczyć taki klimat Link do komentarza
retrofood Napisano 13 marca 2012 Udostępnij #5 Napisano 13 marca 2012 Cytat mam pomysł aby zrobić ramę łoża 160x200 z cegły ozdobnej w kolorze piaskowym co o tym myślicie widzi ktoś to. w środku naturalnie będzie stelaż i materac A gdzie się schowasz jak przyjdzie kochanek? Link do komentarza
Meble-Bogart Napisano 14 marca 2012 Udostępnij #6 Napisano 14 marca 2012 Trochę dziwna perspektywa, ale efekt może być ciekawy.Choć ja nie zdecydowałbym się na takie coś, problemy z przestawieniem takiego łóżka, sprzątaniem i w ogóle. Link do komentarza
ghost666 Napisano 14 marca 2012 Autor Udostępnij #7 Napisano 14 marca 2012 no wiadomo że łóżko nie będzie przestawiane . nie nie chce zamurować tam łóżka tylko zrobić od podstaw razem z bezgłowiem itd na jedną cegłę razem wyjdzie około 120 pełnych cegieł Link do komentarza
Draagon Napisano 14 marca 2012 Udostępnij #8 Napisano 14 marca 2012 Cytat A gdzie się schowasz jak przyjdzie kochanek? Nigdzie - będzie walić głową w mur Można kupić też wzory imitacji cegieł - łóżko zrób sobie drewniane i oklej Na budmie w Poznaniu widziałem taką, że nawet VW Garbusa okleili tym Link do komentarza
ghost666 Napisano 14 marca 2012 Autor Udostępnij #9 Napisano 14 marca 2012 tandety nie robię mam łóżko z drewna i mi nie pasuje a to jest folia termo i na ciepło się nią okleja i rozciąga np carbon małe sprostowanie jak ktośnie doczytał jestem facetem więc kochanka nie mam a gejem nie jestem :P Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 14 marca 2012 Udostępnij #10 Napisano 14 marca 2012 kiepski pomysl . cegly ozdobne pasują bardziej do salonu niżeli do sypialni Link do komentarza
sepoy Napisano 14 marca 2012 Udostępnij #11 Napisano 14 marca 2012 Pomysł zawsze można przedyskutować, ale trudno tutaj znaleźć kogoś, komu by się spodobał.W każdym razie ja też tego nie widzę. Sypialnia kojarzy mi się z bezpieczeństwem, ciepłem, a tutaj ... mur z cegły.Chyba, ze popłyniesz na maksa, wyścielisz łoże skórami, w rogu zrobisz palenisko, a po klepisku będą ganiały psy myśliwskie. Cytat cegly ozdobne pasują bardziej do salonu niżeli do sypialni Do salonu dodałbym jeszcze kuchnie, hole, klatki schodowe, barki, raczej pomieszczenia ogólnodostępne. Link do komentarza
ghost666 Napisano 15 marca 2012 Autor Udostępnij #12 Napisano 15 marca 2012 t z n ma być to ściana na której jest okno będzie drewno i odpowiednie oświetlenie więc powinno być ciepło cegła jest czerwona a czerwony to ciepły kolor dam rade Link do komentarza
rebepas Napisano 14 kwietnia 2012 Udostępnij #13 Napisano 14 kwietnia 2012 Cytat mam pomysł aby zrobić ramę łoża 160x200 z cegły ozdobnej w kolorze piaskowym co o tym myślicie widzi ktoś to. w środku naturalnie będzie stelaż i materac A jak będziesz chciała coś zmienić?? Moim zdaniem to zły pomysł. Sam szykam inspiracji, ale raczej nie w tą stronę Link do komentarza
aga22 Napisano 24 lipca 2012 Udostępnij #14 Napisano 24 lipca 2012 Sypialnia z łóżkiem z cegły? Hm też nie jestem przekonana czy to dobry pomysł Link do komentarza
LozkaWodne Napisano 25 lipca 2012 Udostępnij #15 Napisano 25 lipca 2012 Pomysł taki bardziej innowacyjny ;) jak sobie to wyobrażam strasznie potężnie będzie wyglądało to w sypialni, ale zawsze można spróbować Link do komentarza
felk Napisano 25 listopada 2014 Udostępnij #16 Napisano 25 listopada 2014 A ja uważam, że pomysł fajny, innowacyjny. Pasowałby w moim lofcie. Też zupełnie nie mam wizji jak to zrobić i jak z praktycznością - rzeczywiście przesunąć byłoby ciężko. W każdym bądź razie jeśli ktoś ma wiedzę na ten temat to chętnie poznam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się