Marteczka Napisano 27 stycznia 2012 Udostępnij #1 Napisano 27 stycznia 2012 (edytowany) Ja znalazłam to cudo, znajomi dostali na ślub i byli zachwyceni. Ale ciężko znaleźć coś oryginalnego, uniwersalnego, no i w przystępnej cenie http://glamstore.com.pl/pl/p/Gnieciony-Kub...sny-Fiolet/3809 Edytowano 27 stycznia 2012 przez Marteczka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
marylka Napisano 30 stycznia 2012 Udostępnij #2 Napisano 30 stycznia 2012 Może coś na biurko. ja bym chętnie dostała np. takie gadżety:Jedno i drugie Koziol w czerwonamaszyna.pl Link do komentarza
Marteczka Napisano 30 stycznia 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 30 stycznia 2012 Cytat Może coś na biurko. ja bym chętnie dostała np. takie gadżety:Jedno i drugie Koziol w czerwonamaszyna.pl Super! Bardzo fajne i co ważne: niedrogie )) Dzięki!Ja znalazłam ostatnio jeszcze takie cudo:http://www.cellofan.pl/towar/4364/magnes_n...ek_zielony.html Link do komentarza
Czas na Wnętrze Napisano 9 lutego 2012 Udostępnij #4 Napisano 9 lutego 2012 Szukacie prezentu na walentynki? Oto nasze propozycje: Walentynkowe prezenty Link do komentarza
bee Napisano 9 lutego 2012 Udostępnij #5 Napisano 9 lutego 2012 Cytat Szukacie prezentu na walentynki? Oto nasze propozycje: Walentynkowe prezenty Bardzo fajne te propozycje! Obraz cudowny. Zakochałam się w lustrze, ale ta cena..Fondue też jest piękne i niedrogie. Mam już jedno w domu, ale to mnie kusi, oj kusi... Cytat Ja znalazłam to cudo, znajomi dostali na ślub i byli zachwyceni. Ale ciężko znaleźć coś oryginalnego, uniwersalnego, no i w przystępnej cenie http://glamstore.com.pl/pl/p/Gnieciony-Kub...sny-Fiolet/3809 Mam identyczne w domu. Córka oszalała na ich punkcie (takie "amerykańskie", rozumiecie), męczyła mnie i męczyła, aż w końcu zamówiłam. Ale bardzo fajnie wkomponowały się w naszą kuchnię. Ja także zamawiałam przez Internet, ze stylowazastawa.pl dokładnie, ale płaciłam mniej. Nie pamiętam dokładnie ile, ale na pewno nie 50 zł za jeden kubek! Link do komentarza
Andrewex - ogrodzenia architektura ogrodowa Napisano 9 lutego 2012 Udostępnij #6 Napisano 9 lutego 2012 Genialne strony, byle więcej takich rzeczy na naszym rynku, każdy jest tu w stanie znaleźć coś dla siebie. Po prostu rewelacja Link do komentarza
szarotka Napisano 15 lutego 2012 Udostępnij #7 Napisano 15 lutego 2012 Warto zajrzeć także tutaj - idea szlachetna, a te gadżety całkiem pomysłowe. Link do komentarza
marylka Napisano 23 lutego 2012 Udostępnij #8 Napisano 23 lutego 2012 Ja bym chętnie dostała takiego jamniora link do sklepu Link do komentarza
Emilia1 Napisano 12 kwietnia 2012 Udostępnij #9 Napisano 12 kwietnia 2012 ciekawe reczy są w sklepie VOX Link do komentarza
Jani_63 Napisano 12 kwietnia 2012 Udostępnij #10 Napisano 12 kwietnia 2012 To oni już nie śpiewają tylko sklep założyli? Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 23 maja 2012 Udostępnij #11 Napisano 23 maja 2012 fajne gadzety na prezent Link do komentarza
KAROI Napisano 5 czerwca 2012 Udostępnij #13 Napisano 5 czerwca 2012 Cytat gdzie? Pierwszy, drugi i trzeci post tego tematu. Link do komentarza
Minka Napisano 26 lipca 2012 Udostępnij #14 Napisano 26 lipca 2012 Cytat Ja znalazłam ostatnio jeszcze takie cudo:http://www.cellofan.pl/towar/4364/magnes_n...ek_zielony.html Ale ładne! Pasuje idealnie do pokoju mojej przyjaciółki. Link do komentarza
waclaw-66 Napisano 8 sierpnia 2012 Udostępnij #15 Napisano 8 sierpnia 2012 (edytowany) Moje córki uwielbiają gadżety do komórek, laptopów itd. Często mam wrażenie, że zmieniają komórki, a jedynie zmieniają obudowę na nową itd. Edytowano 8 sierpnia 2012 przez waclaw-66 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
PosterPlate Napisano 14 sierpnia 2012 Udostępnij #16 Napisano 14 sierpnia 2012 Co byście powiedzieli na jedną z takich blach na prezent? Link do komentarza
bajbaga Napisano 14 sierpnia 2012 Udostępnij #17 Napisano 14 sierpnia 2012 I całe to misterne przedsięwzięcie poszło w …. – nikt nie pyta gdzie można kupić, a sklep nie sprzeda. Szkoda zachodu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się