solkaa Napisano 4 października 2011 #1 Napisano 4 października 2011 Buduję kominek, ciepło będzie doprowdzone do pokoju obok oraz do pokoju na pietrze poprzez rury z wełny mineralnej i folii aluminiowej. Czy konieczna jest w takim przypadku KOMORA DEKOMPRESYJNA?? W czopuchu jest duza kratka na wylot ciepłego powietrza.
Sławomir Napisano 6 października 2011 #3 Napisano 6 października 2011 Rury to lepiej bedzie ułożyć gumowe, ładnie pachnie wtedy przy ogrzewaniu. Oczywiście w kominku będzie komora dekompresyjna i jak wyjdziesz z wanny to będziesz mógł się zregenerować. W kratce czopucha możesz wstawić grilla.
retrofood Napisano 18 października 2011 #4 Napisano 18 października 2011 A może taki nowoczesny kominek?
bobiczek Napisano 18 października 2011 #5 Napisano 18 października 2011 Cię wyczuli w pierwszym poście SolkaaOkropni są - wierz mi - ja ich znam
Franek_Janek Napisano 6 listopada 2011 #6 Napisano 6 listopada 2011 Cytat A może taki nowoczesny kominek? Jak dla mnie... przygnębiające :(
Franek_Janek Napisano 6 listopada 2011 #7 Napisano 6 listopada 2011 Cytat A może taki nowoczesny kominek? Jak dla mnie... przygnębiające :(
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się