Pomocnik Napisano 21 lipca 2011 Udostępnij #1 Napisano 21 lipca 2011 Czujnik ruchu CR4 LED od GTV to urządzenie służące do automatycznego sterowania oświetleniem lub innymi odbiornikami elektrycznymi znajdującymi się wewnątrz pomieszczeń. Małe gabaryty, niezawodność w działaniu oraz duży wachlarz regulacji parametrów to podstawowe zalety obsługi czujnika. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/instalacje-elektryczne/aktualnosci/13253-czujnik-ruchu-cr4-led-od-gtv Link do komentarza
Gość antoni Napisano 21 lipca 2011 Udostępnij #2 Napisano 21 lipca 2011 Ja mam takie dwa czujniki w domu -jeden na parterze a drugi na górze.Fakt ,czujnik sprawdza sie rewelacyjnie,zwłaszcza jesli mamy doczynienia w domu z dziecmi,które nie zawsze zwracaja uwage na oszczednośc w takiej kwestii jak gaszenie światła.Ja polecam,bo naprawde czujnik sie sprawdza.. Link do komentarza
Gość Olo Napisano 25 października 2019 Udostępnij #3 Napisano 25 października 2019 A jak go podłączyć? Link do komentarza
retrofood Napisano 30 października 2019 Udostępnij #4 Napisano 30 października 2019 Dnia 25.10.2019 o 11:34, Gość Olo napisał: A jak go podłączyć? Według instrukcji producenta. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się