merdoc Napisano 11 lipca 2011 #1 Napisano 11 lipca 2011 Witam jestem pierwszy raz na forum, mam problem z wanną narożną saniform z hydromasażem nie wiem jaki to model.Napiszę od razu że mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i wanna nie jest moja, podczas mycia jej nie chcący włączyłem hydromasaż i nie mogę teraz go wyłończyć, pali się cały czas ta kontrolka proszę o pomoc
HenoK Napisano 11 lipca 2011 #2 Napisano 11 lipca 2011 Cytat Witam jestem pierwszy raz na forum, mam problem z wanną narożną saniform z hydromasażem nie wiem jaki to model.Napiszę od razu że mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i wanna nie jest moja, podczas mycia jej nie chcący włączyłem hydromasaż i nie mogę teraz go wyłończyć, pali się cały czas ta kontrolka proszę o pomoc Wyłącz na chwilę wszystkie bezpieczniki w mieszkaniu. Powinno pomóc .
animus Napisano 11 lipca 2011 #3 Napisano 11 lipca 2011 Cytat Witam jestem pierwszy raz na forum, mam problem z wanną narożną saniform z hydromasażem nie wiem jaki to model.Napiszę od razu że mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i wanna nie jest moja, podczas mycia jej nie chcący włączyłem hydromasaż i nie mogę teraz go wyłończyć, pali się cały czas ta kontrolka proszę o pomoc Skontaktuj się właścicielem przecież nie zrobiłeś nic złego .
prospektinwestycje Napisano 12 lipca 2011 #4 Napisano 12 lipca 2011 Dokładnie. A bez prądu nic się nie będzie świecić i może masaż się nawet wyłączy.
ikaria Napisano 19 lipca 2011 #5 Napisano 19 lipca 2011 Cytat Witam jestem pierwszy raz na forum, mam problem z wanną narożną saniform z hydromasażem nie wiem jaki to model.Napiszę od razu że mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i wanna nie jest moja, podczas mycia jej nie chcący włączyłem hydromasaż i nie mogę teraz go wyłończyć, pali się cały czas ta kontrolka proszę o pomoc Kazda wanna z hydromasażem powinna mieć wyłącznik różnicowo -prądowy.Może coś mus się zadziało i szaleje.
retrofood Napisano 19 lipca 2011 #6 Napisano 19 lipca 2011 Cytat Kazda wanna z hydromasażem powinna mieć wyłącznik różnicowo -prądowy.Może coś mus się zadziało i szaleje. Jak by zadziałał, toby nie świeciło.
Gość mhtyl Napisano 19 lipca 2011 #7 Napisano 19 lipca 2011 Cytat Kazda wanna z hydromasażem powinna mieć wyłącznik różnicowo -prądowy.Może coś mus się zadziało i szaleje. Różnicówka by zadziałała gdyby był upływ prądu czy coś takiego,a przy prawidłowym działaniu różnicówka nie ma prawa wywalić.
ikaria Napisano 19 lipca 2011 #8 Napisano 19 lipca 2011 Cytat Jak by zadziałał, toby nie świeciło. Nie on miał zadziałać ,tylko coś mu się zadziało.Trzeba czytać ze zrozumieniem
HenoK Napisano 20 lipca 2011 #9 Napisano 20 lipca 2011 Cytat Kazda wanna z hydromasażem powinna mieć wyłącznik różnicowo -prądowy.Może coś mus się zadziało i szaleje. ??? Cytat Nie on miał zadziałać ,tylko coś mu się zadziało.Trzeba czytać ze zrozumieniem Aby pisać tego typu komentarze, najpierw trzeba samemu pisać ze zrozumieniem.Przeczytaj ze zrozumieniem swoje dwa posty w tym wątku, to może zrozumiesz o co mi chodzi.Druga sprawa, że po tygodniu ten temat na pewno już jest rozwiązany (autor wątku napisał tylko ten jeden post i więcej się nie odezwał).
retrofood Napisano 20 lipca 2011 #10 Napisano 20 lipca 2011 Cytat Nie on miał zadziałać ,tylko coś mu się zadziało.Trzeba czytać ze zrozumieniem Tiaaa...Pewnie zobaczył cuś takiego, że stanął z wrażenia...
ikaria Napisano 20 lipca 2011 #11 Napisano 20 lipca 2011 "Aby pisać tego typu komentarze, najpierw trzeba samemu pisać ze zrozumieniem.Przeczytaj ze zrozumieniem swoje dwa posty w tym wątku, to może zrozumiesz o co mi chodzi."Którego ze słów nie zrozumiałeś?"Druga sprawa, że po tygodniu ten temat na pewno już jest rozwiązany (autor wątku napisał tylko ten jeden post i więcej się nie odezwał)."Skoro jest rozwiązany to po piszesz? Bystrzacho?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się