x21 Napisano 27 czerwca 2011 Udostępnij #1 Napisano 27 czerwca 2011 Witam, mam pytanie ile ok kosztuję wymalowanie 1 metra kwadratowego ściany dobrą farbą ? Link do komentarza
retrofood Napisano 27 czerwca 2011 Udostępnij #2 Napisano 27 czerwca 2011 Cytat Witam, mam pytanie ile ok kosztuję wymalowanie 1 metra kwadratowego ściany dobrą farbą ? Rozwiń A jaką kwotą dysponujesz? Link do komentarza
Gość stach Napisano 28 czerwca 2011 Udostępnij #3 Napisano 28 czerwca 2011 Cytat Witam, mam pytanie ile ok kosztuję wymalowanie 1 metra kwadratowego ściany dobrą farbą ? Rozwiń Nie wiem, czy opłaciłoby mi się przyjeżdżać do malowania 1 m kwadratowego ściany nawet najlepszą farbą A tak naprawdę - jeśli ściana jest przygotowana i zagruntowana - to 5 do 8 PLNhttp://www.glazurnicy.pl/pogladowy_cennik_uslug.html Link do komentarza
daggulka Napisano 28 czerwca 2011 Udostępnij #4 Napisano 28 czerwca 2011 Cytat Nie wiem, czy opłaciłoby mi się przyjeżdżać do malowania 1 m kwadratowego ściany nawet najlepszą farbą Rozwiń p.s. Stach ... dobrze Cie widzieć i czytać .... Link do komentarza
retrofood Napisano 29 czerwca 2011 Udostępnij #5 Napisano 29 czerwca 2011 Cytat Nie wiem, czy opłaciłoby mi się przyjeżdżać do malowania 1 m kwadratowego ściany nawet najlepszą farbą A tak naprawdę - jeśli ściana jest przygotowana i zagruntowana - to 5 do 8 PLN Rozwiń Nie podejmuję się malowania, jesli nie wiem kto przygotowywał ścianę. No chyba, że Inwestor zwalnia z obowiązku gwarancji. Link do komentarza
Buddom Napisano 30 czerwca 2011 Udostępnij #6 Napisano 30 czerwca 2011 Tylko że malowanie to najprostsza czynność, można samemu. Chyba że mowa o jakimś malowaniu na wysokości czy coś w tym stylu.Do 10 zł za metr to standardowa stawka. Powyżej lepiej unikać takich ofert. Link do komentarza
retrofood Napisano 30 czerwca 2011 Udostępnij #7 Napisano 30 czerwca 2011 Cytat Tylko że malowanie to najprostsza czynność, można samemu. Chyba że mowa o jakimś malowaniu na wysokości czy coś w tym stylu.Do 10 zł za metr to standardowa stawka. Powyżej lepiej unikać takich ofert. Rozwiń Z przygotowaniem ściany? Link do komentarza
dzempel Napisano 6 września 2011 Udostępnij #8 Napisano 6 września 2011 Cytat Z przygotowaniem ściany? Rozwiń z przygotowaniem czyli wymurowaniem Link do komentarza
daggulka Napisano 12 września 2011 Udostępnij #9 Napisano 12 września 2011 mnie malowali chopaki niedawno elewację po 8 zł od metra , wewnątrz klatkę schodową po 4 zł od metra ... cenę podałam bez materiału , sama robocizna ... Link do komentarza
sypek Napisano 15 października 2011 Udostępnij #10 Napisano 15 października 2011 7 zł za metr bez faktury. Link do komentarza
KEDAR Napisano 2 listopada 2011 Udostępnij #11 Napisano 2 listopada 2011 Malowanie to pozornie najprostsza robota. Jeśli nie przeszkadzają nam smugi czy nierówna struktura to ok. Jeśli mamy większe wymagania oddajmy to fachowcom, którzy odpowiednio dobiorą grunty i narzędzia do danej farby. Cena od 3zł/m2Jednak nie chcę straszyć. Jeśli poświęcimy trochę czasu na malowanie to przy dzisiejszych farbach dedykowanych dla przysłowiowego Kowalskiego każdy we własnym zakresie powinien sobie poradzić. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się