-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Kup tę farbę Oto kluczowe informacje o najczarniejszych barwach: Vantablack (najczarniejszy materiał): To struktura zbudowana z nanorurek węglowych, która niemal całkowicie pochłania światło. Jest wykorzystywana w technologii kosmicznej i przez artystów (choć jej użycie było limitowane). Musou Black (najczarniejsza farba): Japońska farba akrylowa, łatwo dostępna. Daje efekt głębokiej czerni, sprawiając, że przedmioty wydają się dwuwymiarowe. Black 3.0 / 4.0: Farby akrylowe stworzone, aby być przystępną cenowo alternatywą dla Vantablack, absorbującą ogromną większość światła. Produkty te (poza Vantablack, który nie jest farbą w sprayu/pędzlu) można kupić m.in. na allegro.pl lub etsy.com.
-
Niedługo się zacznie Już wcześniej, bo w czasie mojego wyjazdu do Londynu Dragon będzie robił sufit podwieszany, który następnie będzie pomalowany na czarno
-
Mówisz, że od buraka pochodzisz? No cóż, nie nowina.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez tedi: Współczuć to trzeba ale tobie. To że ja piszę to moja sprawa co robię z moim wolnym czasem ale taki półgłówek wybitny fachowiec forum budujumy dom zieje takim pogardliwym słowem wobec bliźniego i to jeszcze w święta? Widać takich razistów jak ty nie brakuje na świecie, widać to jak Izrael morduje ludzi w Iranie w poczet takich prostackich wierzeń jakimi ty buraku tu propagujesz.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się