Skocz do zawartości

Historia edycji

12 godzin temu, vlad1431 napisał:

Nie oglądam takiego czegoś, bo zupełnie inaczej to wygląda jak materiał jest sponsorowany. A tu od początku tematu użytkownicy raczej chcą zrobić niskim nakładem, nie piszę że po taniości. Z jednej strony to fajna sprawa że ktoś chce coś zrobić sam, bo to bardzo inspirujące. Poza tym często mam wrażenie że po prostu trzeba mieć talent do czegoś takiego jak na tym filmiku. Albo napsuć kupę drewna żeby zrobić coś w miarę funkcjonalnego, żeby np się nie zwichrowało, bo zrobione z sękatego albo mokrego.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Budowa drewutni czy domu na narzędzia to wyzwanie dla osób, które lubią majsterkować i nie boją się wyzwań. Taka instrukcja filmowa na pewno jest bardzo pomocna. Czasem można kupić taniej drewno nieco gorszej jakości w tartaku (wystarczającej na taką budowlę).

Oczywiście, jak ktoś nie ma smykałki do "budowlanki" lepiej jak wybierze gotowy domek. W marketach jest duży wybór domków o różnej wielkości. Można też zamówić jego wykonanie wg własnego projektu u stolarza, choć to pewnie najdroższa opcja - największy koszt generuje gatunek drewna.

12 godzin temu, vlad1431 napisał:

Nie oglądam takiego czegoś, bo zupełnie inaczej to wygląda jak materiał jest sponsorowany. A tu od początku tematu użytkownicy raczej chcą zrobić niskim nakładem, nie piszę że po taniości. Z jednej strony to fajna sprawa że ktoś chce coś zrobić sam, bo to bardzo inspirujące. Poza tym często mam wrażenie że po prostu trzeba mieć talent do czegoś takiego jak na tym filmiku. Albo napsuć kupę drewna żeby zrobić coś w miarę funkcjonalnego, żeby np się nie zwichrowało, bo zrobione z sękatego albo mokrego.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Budowa drewutni czy domu na narzędzia to wyzwanie dla osób, które lubią majsterkować i nie boją się wyzwań. Taka instrukcja filmowa na pewno jest bardzo pomocna. Czasem można kupić taniej drewno nieco gorszej jakości (wystarczającej na taką budowlę) w tartaku.

Oczywiście, jak ktoś nie ma smykałki do "budowlanki" lepiej jak wybierze gotowy domek. W marketach jest duży wybór domków o różnej wielkości. Można też zamówić jego wykonanie wg własnego projektu u stolarza, choć to pewnie najdroższa opcja - największy koszt generuje gatunek drewna.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...