tosia Napisano 8 stycznia 2013 Autor Udostępnij #201 Napisano 8 stycznia 2013 60x60 Link do komentarza
Sorbek Napisano 8 stycznia 2013 Udostępnij #202 Napisano 8 stycznia 2013 Tosia też się tego przysłowia mocno trzymam heheh i mam nadzieje niedługo wdroże Link do komentarza
solange63 Napisano 8 stycznia 2013 Udostępnij #203 Napisano 8 stycznia 2013 Cytat mieszka się suuuuuper , przyzwyczaiłam się już do metrażu, wyluzowałam ze sprzątaniem ( w końcu dom to nie muzeum) i jak gdzieś przeczytałam, że "tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy" wiec.... Rozwiń ... wiec ja jestem bardzo nienudna a tak na powaznie, to nie da sie miec czystego domu z dwuletnia corka- kaskaderka i psem- siersciuchem Link do komentarza
tosia Napisano 9 stycznia 2013 Autor Udostępnij #204 Napisano 9 stycznia 2013 no nie da się nie da, a jeszcze jak się ma dwoje małych dzieci i kota to już wogóle porażka na marginesie mogę zaznaczyć, że mieszkamy pół roku a przydałoby się już odmalować ściany Link do komentarza
Sorbek Napisano 9 stycznia 2013 Udostępnij #205 Napisano 9 stycznia 2013 Tosia ja co prawda nie mam kota ale dwie pociechy w wieku 7 i 2 latka wiec wiem o czym mówisz Link do komentarza
solange63 Napisano 9 stycznia 2013 Udostępnij #206 Napisano 9 stycznia 2013 hehe ja mam dwuletnia corke i drugie w drodze (za miesiac), do tego golden retrievera i meza jednym slowem lacze sie z Wami w bolu Link do komentarza
kiniamich Napisano 9 stycznia 2013 Udostępnij #207 Napisano 9 stycznia 2013 Tosiu, jeszcze pytanie, ile Cie kosztowała sama szafka łazienkowa u stolarza?? Link do komentarza
tosia Napisano 16 stycznia 2013 Autor Udostępnij #208 Napisano 16 stycznia 2013 Cytat hehe ja mam dwuletnia corke i drugie w drodze (za miesiac), do tego golden retrievera i meza jednym slowem lacze sie z Wami w bolu Rozwiń no to pogratulować i życzyć dużo cierpliwości , my baby jesteśmy silne więc dasz radę Cytat Tosiu, jeszcze pytanie, ile Cie kosztowała sama szafka łazienkowa u stolarza?? Rozwiń nie pamiętam dokładnie ale chyba coś koło 500zł Link do komentarza
Sorbek Napisano 17 stycznia 2013 Udostępnij #209 Napisano 17 stycznia 2013 Tosiu łazienka bardzo mi się podoba - też bedziemy miec biało czarną uwielbiam takie Link do komentarza
tosia Napisano 22 stycznia 2013 Autor Udostępnij #210 Napisano 22 stycznia 2013 (edytowany) Cytat Tosia ja co prawda nie mam kota ale dwie pociechy w wieku 7 i 2 latka wiec wiem o czym mówisz Rozwiń no to mamy dzieci w tym samym wieku Cytat Tosiu łazienka bardzo mi się podoba - też bedziemy miec biało czarną uwielbiam takie Rozwiń widziałam projekt naprawdę super Edytowano 22 stycznia 2013 przez tosia (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się