stokrotka.35 Napisano 28 grudnia 2010 Udostępnij #1 Napisano 28 grudnia 2010 Wpadło mi w oko coś takiego .... kafelki z komputerowym nadrukiemJak dla mnie fajne Oczywiście nadruk może być dowolny. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 28 grudnia 2010 Autor Udostępnij #2 Napisano 28 grudnia 2010 Link do komentarza
kacy Napisano 30 grudnia 2010 Udostępnij #3 Napisano 30 grudnia 2010 Cytat [attachment=8445:288_10.jpg] Rozwiń Ciekawe jak jest z trwałością takiego nadruku, zwłaszcza pod prysznicem. Ogólnie jednak wygląda to naprawdę super, z tego co zaobserwowałam to wszelkiego rodzaju fototapety i naklejki potrafią diametralnie odmienić wnętrze. Ponadto oglądając projekty z użyciem takich dekoracji stwierdzam, że nawet lepiej sprawdzają się w spokojnych, oszczędnie urządzonych wnętrzach (zwłaszcza jeśli chodzi o ilość kolorów), bo od razu skupiają na sobie uwagę, zamiast walczyć o nią z innymi ozdobami. Link do komentarza
2hd Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #4 Napisano 8 lutego 2011 Jak dla mnie to bardzo fajna sprawa,szczególnie ten nadruk wodospadu pod prysznicem. A czy ktoś wie co z jego trwałością? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 13 lutego 2011 Autor Udostępnij #5 Napisano 13 lutego 2011 Cytat Jak dla mnie to bardzo fajna sprawa,szczególnie ten nadruk wodospadu pod prysznicem. A czy ktoś wie co z jego trwałością? Rozwiń Też chciałabym wiedzieć jak takie fajne kafelki sprawują się w użytkowaniu Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 13 lutego 2011 Udostępnij #6 Napisano 13 lutego 2011 Smieszny pomysl. Mysle, ze w uzytkowaniu sa OK, dlaczego nie? Link do komentarza
2hd Napisano 4 marca 2011 Udostępnij #7 Napisano 4 marca 2011 Nie wiem,może po jakimś czasie nadruk zaczyna schodzić lub trudno się je czysci. Dlatego czekamy na więcej opinii w tej sprawie. Link do komentarza
Wojtek111 Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 17 kwietnia 2011 Ten nadruk ma matową powierzchnię taką delikatnie chropowatą - łatwo to sprawdzić na szkle z nadrukiem cyfrowym (nie iwem do czego można porównać tą strukturę), dlatego obawiam się, że utrzymanie tego w czystości nie będzie łatwe, dodatkowo gdy rozmawiałem w sklepie, który oferował takie nadruki, niestety potwierdził mi sprzedawca, że zarysowanie czymś ostrym takiego nadruku zlikwiduje go i pozostanie szkło...No a cena jaką mi proponował to 430 zł / m2 szkła i nadruku.....Moim zdaniem to trochę co? Link do komentarza
kreatormarket Napisano 20 kwietnia 2011 Udostępnij #9 Napisano 20 kwietnia 2011 Cytat Ten nadruk ma matową powierzchnię taką delikatnie chropowatą - łatwo to sprawdzić na szkle z nadrukiem cyfrowym (nie iwem do czego można porównać tą strukturę), dlatego obawiam się, że utrzymanie tego w czystości nie będzie łatwe, dodatkowo gdy rozmawiałem w sklepie, który oferował takie nadruki, niestety potwierdził mi sprzedawca, że zarysowanie czymś ostrym takiego nadruku zlikwiduje go i pozostanie szkło...No a cena jaką mi proponował to 430 zł / m2 szkła i nadruku.....Moim zdaniem to trochę co? Rozwiń Metoda termosublimacji powoduje iż nadruk wnika wgłąb struktury produktu i bardzo ciężko go uszkodzić, przy zachowaniu "fotograficznej" jakości nadruku. Link do komentarza
wentbu Napisano 20 kwietnia 2011 Udostępnij #10 Napisano 20 kwietnia 2011 Sorry, ale jak dla mnie to straszny kicz jest.. Link do komentarza
2hd Napisano 4 maja 2011 Udostępnij #11 Napisano 4 maja 2011 Przypomina mi trochę fototapete,wiec moje obawy są z pewnością uzasadnione. Może i fajne do jakiejś zabudowy kabiny prysznicowe i urozmaicenia kąpieli. Ale nic poza tym. Link do komentarza
mauricio Napisano 27 sierpnia 2011 Udostępnij #12 Napisano 27 sierpnia 2011 Mi też nie przypadło do gustu : ) ale jak kto woli Link do komentarza
Eurolazienki Napisano 30 sierpnia 2011 Udostępnij #13 Napisano 30 sierpnia 2011 W sumie to kwestia gustu,ale mi się nie podoba. Wolę płytki ze zwykłym szablonem lub fototapetę. Komputerowy nadruk wydaje mi się dosyć tandetny. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się