autorushd Napisano 29 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 29 września 2010 Wic mam problem z wyświetleniem forum w firefox, problem pojawił sie wczoraj. Firefox oczywiście najnowszy. Wygląd forum w firefoxPozdrawiamAutorushd Link do komentarza
daggulka Napisano 29 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 29 września 2010 łożżżżeszzzzz..... też korzystam z Mozilli .... ale takich cudów to ja nie miewam ...... Poczaruj może w swoich ustawieniach ..... Link do komentarza
autorushd Napisano 29 września 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 29 września 2010 chyba jednak z firefox u mnie coś nie tak. Na drugi m kompie działa ok Link do komentarza
daggulka Napisano 29 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 29 września 2010 Cytat chyba jednak z firefox u mnie coś nie tak. Na drugi m kompie działa ok tak mi się też wydawało..... ale więcej nie pomogę bo informatyk ze mnie jak z ..... $%&*UI((*&^%.... Link do komentarza
autorushd Napisano 1 października 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 1 października 2010 Znalazłem już winnego. W firefox w dodatku adblock do wycinania reklam dodałem ta jaszczurkę z naszego forum I sie wszystko pokiełbasiło. Jak odwiesiłem to działa ok. Autorushd Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 4 października 2010 Udostępnij #6 Napisano 4 października 2010 wysypało mi forum....i o dziwo pod mozilla nie chce ruszycdopiero w IE Tab działa Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 4 października 2010 Udostępnij #7 Napisano 4 października 2010 znalazłem powód - ten sam co u autorushd, ABP Link do komentarza
Moose Napisano 4 października 2010 Udostępnij #8 Napisano 4 października 2010 u mnie się kiełbasi dalej i nie wiem co mam z tym zrobić o a przed chwilą mnie wywaliło i trza się ponownie zalogować było Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się