bacha975 Napisano 27 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 27 września 2010 Hej!!!Właśnie remontuje kuchnie, nie stac mnie juz na zakup nowych sprzętów AGD a chciałbym odnowić moja lodówke i znalazłam cos takiego: elektronika.hiperogloszenia.pl/urzadzenia-do-zabudowy/ogloszenie/130537-naklejki-na-lodowke-i-zamrazarke—oferta/#ogloszenia-ze-zdjeciem130537Bardzo spodobał mi sie ten pomysł ale obawiam sie, że naklejki moga sie odklejać lub odstawać po jakimś czasie. Może ktos z was miał takie naklejki na swojej lodówce i może mi doradzic czy to dobry pomysł?? Link do komentarza
ashantess Napisano 27 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 27 września 2010 Też szukałam tych naklejek.Moja znajoma sobie zafundowała jakieś 2 miesiące temu. Nic się nie odkleja, przynajmniej jak na razie.No i elegancko wygląda. Wszystko zależy od użytkowania.Wiadomo, jak ktoś będzie na siłę próbował coś z tym zrobić, to zrobi^^ Link do komentarza
dodi Napisano 27 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 27 września 2010 Aha moja mama ma w kuchni zeberke. Juz jakies pol roku uzytkuje plus dwa koty i pies w przelocie moje dziecko i pare imprez firmowych i wyglada naprawde fajnie. Trzeba tylko dokladnie oklejac. Do poki nozami nie bedziesz rysowac bedzie ladnie. Pamietajcie o dokladnym umyciu i odtluszczniu szczegolnie w kuchni!!! tego co bedzie oklejane. A naklejke kupila w Leroy M. To sie nazywa okleina taka w rolkach samoprzylepna;D Dzialajcie i prosze zdjecia. Link do komentarza
vena Napisano 28 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 28 września 2010 Kiedyś już wklejałam w jakimś temacie ale proszę:http://oklejgo.pl/na-lodowki.htmlpozdrówka Link do komentarza
chiromancja Napisano 9 października 2010 Udostępnij #5 Napisano 9 października 2010 Cytat Pamietajcie o dokladnym umyciu i odtluszczniu Rozwiń Wszytko na ten temat. Myjmy wodą z np. Ludwikiem, odtłuszczajmy denaturatem Link do komentarza
DobreGrzejniki Napisano 24 listopada 2010 Udostępnij #6 Napisano 24 listopada 2010 Takie naklejki na lodówkę to naprawdę fajna sprawa,myślę że będziesz z nich zadowolona. Pamiętaj tylko o tym aby raz na jakiś czas odpowiednio je pielęgnować,tak jak opisują forumowicze powyżej. Link do komentarza
mohito Napisano 26 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 26 listopada 2010 Też mi się podoba takie rozwiązanie. Kuchnia od razu nabiera totalnie innego klimatu. Jednak obawiam się, czy takie rozwiązanie jest praktyczne. Czy nie zaczynają one się po pewnym czasie odklejać? Wtedy to by wyglądało gorzej, niż po prostu biała lodówka, bez żadnych dodatków. Link do komentarza
kacy Napisano 30 grudnia 2010 Udostępnij #8 Napisano 30 grudnia 2010 Też namawiam innych domowników na taką ozdobę w kuchni, ale jak na razie są przeciwni, co jest dla mnie całkowicie dziwne. Rozumiem, że nie chcieli fototapety za szkłem (choć zaproponowałam że wspólnie wymyślimy projekt graficzny) bo przy tym jest trochę więcej roboty, ale zwykła naklejka? Cytat Czy nie zaczynają one się po pewnym czasie odklejać? Wtedy to by wyglądało gorzej, niż po prostu biała lodówka, bez żadnych dodatków. Rozwiń Chyba producenci pomyśli o takiej ewentualności i zastosowali klej, który nie zostawia śladów, a przynajmniej który można zmyć. Przecież kiedyś naklejka może się znudzić, więc po jej usunięciu lodówka powinna być równie dobrym stanie co na początku. Link do komentarza
DobreGrzejniki Napisano 5 stycznia 2011 Udostępnij #9 Napisano 5 stycznia 2011 Nie ma sie czego obawiac,naklejka trzyma naprawde długi czas i dzięki nim kuchnia staje się piękniejsza- a przynajmniej lodówka,jest w innym klimacie. Nie jest to droga sprawa,wiec tym bardziej warto. Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 16 lipca 2011 Udostępnij #10 Napisano 16 lipca 2011 W każdym domy zawsze była i będzie lodówka. Na każdej lodówce w każdym domu zawsze były i będą różnego rodzaju naklejki. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 16 lipca 2011 Udostępnij #11 Napisano 16 lipca 2011 Szczególnie jak są małe dzieci, tego się nie uniknie Link do komentarza
kacy Napisano 29 lipca 2011 Udostępnij #12 Napisano 29 lipca 2011 Cytat Szczególnie jak są małe dzieci, tego się nie uniknie Rozwiń To mi oczywiście przypomniało, że w dzieciństwie (to już ponad 20 lat temu!) oklejałyśmy lodówkę naklejkami. Kiedy nasz ojciec jechał w trasę na Polskę i do Niemiec, to zawsze przywodził ze sobą owoce np. banany, mandarynki, kiwi na których były naklejki. My z siostrą zawsze je przyklejałyśmy na lodówkę i wyszła nam z tego nawet niezła kolekcja. Jeśli się dobrze zastanowić, to mogę to uznać za początki mojego zainteresowania urządzaniem i ozdabianiem wnętrz. Link do komentarza
Tanie-Grzanie Napisano 4 listopada 2011 Udostępnij #13 Napisano 4 listopada 2011 Zgadzam się,naklejki zawsze były i będą,tego się nie uniknie. Ale moim zdaniem dodają one tylko uroku w danej kuchni i nikomu nie przeszkadzają. Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 4 listopada 2011 Udostępnij #14 Napisano 4 listopada 2011 Widziałem coś takiego w telewizji jak klejka na lodówkę, też dobry pomysł. Link do komentarza
Domartstyl Napisano 10 stycznia 2012 Udostępnij #15 Napisano 10 stycznia 2012 Naklejki na lodówkę to bardzo prosty i tani sposób na odświeżenie wyglądu całej kuchni. Naklejki można dobrać poprzez dopasowanie kolorystyczne, na zasadzie kontrastu i zgodnie z indywidualnym upodobaniem. Link do komentarza
mazairn Napisano 11 stycznia 2012 Udostępnij #16 Napisano 11 stycznia 2012 A nie lepiej okleić całą lodówkę zdjęciami rodziny, znajomych, ludzi, na których twarze lubimy patrzeć? Jak jedno zdjęcie się odklei to zaraz można je przyczepić z powrotem, układ fotek w każdej chwili można zmienić i mamy gwarancję, że zawsze będzie estetycznie. Link do komentarza
GlazuraStrzelin Napisano 23 kwietnia 2012 Udostępnij #17 Napisano 23 kwietnia 2012 Pytanie tylko na ile jest to prawidłowe odnowienie lodówki,a na ile tylko zakrycie jej wad czy też starości:) Ale tak czy inaczej naklejki to dobry pomysł a do tego atrakcyjny cenowo,bo nie kosztują dożo. Moim zdaniem warto. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się