Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez PiterFreide · Napisano
Kiedy wszedłem na stronę https://piemont.com.ua, pierwszą rzeczą, która zwróciła moją uwagę, była zamknięta przestrzeń i dbałość o bezpieczeństwo mieszkańców. Podobało mi się, że projekt dotyczy nie tylko budynków, ale także komfortowego środowiska życia: terenów zielonych, tarasów, miejsc spotkań i uprawiania sportu. Na stronie dobrze pokazano, jak nowoczesne mieszkanie może łączyć technologie i elementy natury, aby stworzyć przyjemną atmosferę. To naprawdę inspiruje do zastanowienia się nad tym, że środowisko, w którym żyjemy, wpływa na nasze samopoczucie i nastrój. Czuje się, że projekt został stworzony dla ludzi, którzy cenią sobie jakość życia. -
I wieczorkiem nad brzegiem morza zagra cos morskiego…..w ulewie hahaha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
bobiczek - i tym razem zabierze z sobą normalną, zdrową, czarną (murzyńską) 🎸 gitarę.
-
Pianka była przy ramie, tylko została trochę wydłubana w głąb ten 1cm by można było zaaplikować akryl albo silikon właśnie. Poprzednio jeszcze tynk był na niej to w ogóle pękało i nie miało sensu, stąd wydłubanie pod aplikacje. Tak więc ostatecznie silikon, czy akryl? Bo czasu nie cofne i taśmy już chyba się nie zamontuje przynajmniej od wewnątrz? Gdzieniegdzie tam w trzech miejscach 1,5cm szczelinka, ale powinno pokryć? No i z taśmami to chyba drozszy ciepły montaż? Jako tako sa w pomieszczeniu te 22-24 stopnie tylko przy styku z murem czuć lekki chłód, dlatego po zamknięciu tej szczeliny powinno zniknąć?
-
Przez podczytywacz · Napisano
I słusznie prawisz! Nie kombinuj - moim zdaniem zupełnie wystarczy założyć okap z filtrem węglowym i recyrkulacją powietrza wewnątrz pomieszczenia... No chyba że zakładacie gotowanie jak dla plutonu wojska... Jak będziecie gotowali kapustę, czy smażyli placki kartoflane, to i tak przed zapachami nie zabezpieczy najsilniejszy wyciąg
-
-
Popularne tematy