stokrotka.35 Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 22 czerwca 2010 Ankieta jest już zamknięta i....wygrałam !Czy z tego względu czekają mnie baty ?Czy może jakaś chociaż maleńka nagroda pocieszenia ?A najgorsze to by było gdybym nie dostała nic ( a pewnie tak będzie ) Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #2 Napisano 22 czerwca 2010 Cytat Ankieta jest już zamknięta i....wygrałam !Czy z tego względu czekają mnie baty ?Czy może jakaś chociaż maleńka nagroda pocieszenia ?A najgorsze to by było gdybym nie dostała nic ( a pewnie tak będzie ) ... i walisz kolejne niepotrzebne posty... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #3 Napisano 22 czerwca 2010 nie no ... ja bardzie myślę, że kwiatuszek faktycznie chce zostać nagrodzona ... Link do komentarza
racer Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #4 Napisano 22 czerwca 2010 Chyba jakiś kryzys, ekspansja postowo-tematowa to forma odreagowania. Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #5 Napisano 22 czerwca 2010 Droga strokrotko piszę do ciebie ten post bo napisałaś do mnie priva. Chciałem ci odpisać i dupcia zbita...Wystąpiły następujące błędyUżytkownik postanowił być niedostępny z poziomu prywatnego komunikatoraPrywatna wiadomość NIE została wysłanaWięc jak masz robić takie szopki to nie wkurzaj mnie i mojej poczty i nie rób takich numerów. Dziękuję za uwagę.... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #6 Napisano 22 czerwca 2010 Cytat Droga strokrotko piszę do ciebie ten post bo napisałaś do mnie priva. Chciałem ci odpisać i dupcia zbita...Wystąpiły następujące błędyUżytkownik postanowił być niedostępny z poziomu prywatnego komunikatoraPrywatna wiadomość NIE została wysłanaWięc jak masz robić takie szopki to nie wkurzaj mnie i mojej poczty i nie rób takich numerów. Dziękuję za uwagę.... to tak można ? no ale w sumie ... po co? ze strachu przed tym co inni mi napiszą? przecież zawsze można zignorować priva lub przeczytać i nie odpisać ... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij #7 Napisano 22 czerwca 2010 Cytat Ankieta jest już zamknięta i....wygrałam !Czy z tego względu czekają mnie baty ?Czy może jakaś chociaż maleńka nagroda pocieszenia ?A najgorsze to by było gdybym nie dostała nic ( a pewnie tak będzie ) Cóż trudno....Jak nic to nic..... Link do komentarza
racer Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #8 Napisano 22 czerwca 2010 Nagrodą jest w tym wypadku być w centrum uwagi. inna sprawa: w chwale lub nie... osobisty wybór by się obnosić. Link do komentarza
Gość stach Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #9 Napisano 22 czerwca 2010 Cytat ... i walisz kolejne niepotrzebne posty... Pewnie zbiera punkty na jakąś płytę Link do komentarza
racer Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #10 Napisano 22 czerwca 2010 A wiesz że o tym samym pomyślałem? Link do komentarza
ashantess Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #11 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat A wiesz że o tym samym pomyślałem? Przecież naliczane są punkty tylko za posty tematyczne... Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #12 Napisano 23 czerwca 2010 "otóż nie zgodzę się z Panią, Pani Nino...."mylisz sięotóż punkty są naliczane za posty w tematach tematycznych Link do komentarza
ashantess Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #13 Napisano 23 czerwca 2010 Cytat "otóż nie zgodzę się z Panią, Pani Nino...."mylisz sięotóż punkty są naliczane za posty w tematach tematycznych ot, o to mi chodziłoa z tego co kojarzę, ten temat jest nietematyczny... na szaro się zaznacza po prawej na głównej stronie Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 czerwca 2010 Udostępnij #14 Napisano 23 czerwca 2010 dlatego też nasza Bohaterka udziela się tu średnio, a zapewne i w innych, obok, również coraz mniej Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się