Skocz do zawartości

Udany zakup drzwi

Paulis_2

Recommended Posts

Napisano
Cześć jeżeli szukacie drzwi do mieszkania wewnetrznych bądź zewnetrznych drewnianych to polecam firme Art Photo Design. Jest to nowa firma i się dopiero rozwija. Kupiłam od nich drzwi i są poprostu zaje....ste Miła i fachowa obsługa i naprawde stają na głowie aby dopełnić wszystkich formalności łacznie z dowozem. Nie bawią sie w jakieś firmy kurierskie tylko sami je dostarczają. Jak się pytałam dlaczego to miły Pan powiedział że woli mieć "oko" na drzwi podczas transportu. Ceny jak na drzwi drewniane są porównywalne do drzwi z płyty to moze troszke zmylić ale skusiłam się i faktycznie są w 100% drewniane jak zapewniał mnie p. Rafał. To jest do nich kontakt E-mail art-photo-design@tlen.pl TEL: 691569996
Naprawde polecam lepszych drzwi drewnianych i w tak okazyjnej cenie nie znajdziecie.
Pozdrawiam Paula.
icon_biggrin.gif
Napisano
Coś pachnie mi to autoreklamą, podaj jakiś swój adres ze wzorami icon_biggrin.gif
Napisano
Mnie też to zastanawiało ale zaryzykowałam i jestem zadowolona. Ja zamawiałam 7 sztuk drzwi nietypowych bo otwierałam solarium, We wszystkich sklepach i u producentów których pytałam czy byliby w stanie zrobić takie drzwi to owszem ale zaśpiewali mi cene z kosmosu i w dodatku były drzwi z płyty MDF. A tutaj nie robili żadnych problemów i w ciągu 7 dni drzwi były juz u mnie w całości z drewna.
Napisano
Niecałe 400 zł za drzwi ... to taniocha,zwłaszcza że to drewno ...

Tylko opłata za przesyłkę dość drogo wychodzi...

Ale jak się kupuje kilka sztuk to nie płaci sie chyba za każdą sztukę osobno ...?
Napisano
Cytat

Pewnie że nie.
Ale oni sami najczęściej przywożą do klienta drzwi nie kurierką.

I opłatę pobierają ?

Czy dowóz gratis ?

Interesuje mnie,bo jestem przed wyborem drzwi do mojego domku,a nie chcę plastyków ...
Napisano
Cytat

Cos nie moge znalezc...

Znam firmę, z której kupowałaś drzwi z allegro jednak nie wszystkie ich modele są wykonane w 100% z drewna gdyż w swojej produkcji stosują płytę MDF. Znam lepszą firmę, która jest producentem drzwi drewnianych i ich drzwi są wykonane w 100% z drewna sosnowego i wykonanie ich jest super bo sama kupowałam. Dla zainteresowanych mogę wysłać katalog w wersji elektronicznej. mój e-mail: joanna624@op.pl
Napisano
Wiesz jakoś mnie dziwi to bo ja kupiłam i są z drewna nigdzie nie widać żeby to była płyta MDF Może ci sie firmy pomylily ?? A kiedy kupowałaś od nich ??
Napisano
Cytat

Znam firmę, z której kupowałaś drzwi z allegro jednak nie wszystkie ich modele są wykonane w 100% z drewna gdyż w swojej produkcji stosują płytę MDF. Znam lepszą firmę, która jest producentem drzwi drewnianych i ich drzwi są wykonane w 100% z drewna sosnowego i wykonanie ich jest super bo sama kupowałam. Dla zainteresowanych mogę wysłać katalog w wersji elektronicznej. mój e-mail: joanna624@op.pl

A można byłoby wkleić tutaj np. link
Napisano
Jak ja brałam drzwi to wzieli wyłacznie opłate za km. (czyli za paliwo) stokrotka.35 jeśli chcesz to moge ci przesłać zdjęcia drzwi które ja brałam .i sama ocenisz czy są z drewna czy z płyty.
Napisano
Cytat

Jak ja brałam drzwi to wzieli wyłacznie opłate za km. (czyli za paliwo) stokrotka.35 jeśli chcesz to moge ci przesłać zdjęcia drzwi które ja brałam .i sama ocenisz czy są z drewna czy z płyty.

Bardzo chętnie oglądnę ......

Wysłać mejla na PW,czy wkleisz fotki tutaj ... ?
Napisano
Cytat

Cześć jeżeli szukacie drzwi do mieszkania wewnetrznych bądź zewnetrznych drewnianych to polecam firme Art Photo Design. Jest to nowa firma i się dopiero rozwija. Kupiłam od nich drzwi i są poprostu zaje....ste Miła i fachowa obsługa i naprawde stają na głowie aby dopełnić wszystkich formalności łacznie z dowozem. Nie bawią sie w jakieś firmy kurierskie tylko sami je dostarczają. Jak się pytałam dlaczego to miły Pan powiedział że woli mieć "oko" na drzwi podczas transportu. Ceny jak na drzwi drewniane są porównywalne do drzwi z płyty to moze troszke zmylić ale skusiłam się i faktycznie są w 100% drewniane jak zapewniał mnie p. Rafał. To jest do nich kontakt E-mail art-photo-design@tlen.pl TEL: 691569996
Naprawde polecam lepszych drzwi drewnianych i w tak okazyjnej cenie nie znajdziecie.
Pozdrawiam Paula.
icon_biggrin.gif

Art Photo Design chyba nie jest producentem tych drzwi tylko pośrednikiem bo ten katalog co mają to widziałam u firmy produkującej drzwi DALLAS:) Są tani, ale wykonanie pozostawia dużo zastrzeżeń no i używają płytę MDF:)
Napisano
Cytat

Wiesz jakoś mnie dziwi to bo ja kupiłam i są z drewna nigdzie nie widać żeby to była płyta MDF Może ci sie firmy pomylily ?? A kiedy kupowałaś od nich ??

Bo stosują mdf do wybranych modeli nie do wszystkich:)
Napisano
Cytat

Bardzo chętnie oglądnę ......

Wysłać mejla na PW,czy wkleisz fotki tutaj ... ?

Wyslij maila lepiej do mnie bo to za duze pliki chyba sa.
joanna624@op.pl
Napisano
Cytat

Kupowałam w tym roku ceny surowych już od 300 zł mają netto:)
Napisano
Ja będę niedługo potrzebował drzwi zewnętrznych a kasy u mnie nie za dużo. Ciekawe to wszystko, ale jakoś nie wierzę w szczerość autora tego tematu, niemniej jednak jak by było tanio i całkiem nieźle to jestem zainteresowany icon_wink.gif

Co do aukcji
http://www.allegro.pl/item1080411660_drzwi..._wyprzedaz.html
Cena interesująca 390zł (+VAT), ale są i koszta ukryte...

Przesyłka kurierska - 270,00 zł
Przesyłka kurierska pobraniowa - 320,00 zł

Sporo jak na transport, ale cena dalej interesująca icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Ja będę niedługo potrzebował drzwi zewnętrznych a kasy u mnie nie za dużo. Ciekawe to wszystko, ale jakoś nie wierzę w szczerość autora tego tematu, niemniej jednak jak by było tanio i całkiem nieźle to jestem zainteresowany icon_wink.gif

Co do aukcji
http://www.allegro.pl/item1080411660_drzwi..._wyprzedaz.html
Cena interesująca 390zł (+VAT), ale są i koszta ukryte...

Przesyłka kurierska - 270,00 zł
Przesyłka kurierska pobraniowa - 320,00 zł

Sporo jak na transport, ale cena dalej interesująca icon_smile.gif

Znam się trochę na stolarce i nie wierzę aby w tej cenie dostać dobre drzwi zewnętrzne czyli za 390,00 zł i to drewniane? W takiej cenie można dostać jedynie drewniane wewnątrzlokalowe i to surowe.
Napisano
Widać że firma jest w miarę solidna,ale poczekaj na więcej pozytywnych opinii,Co możecie powiedzieć na temat cen które mają?
Napisano
Cytat

Widać że firma jest w miarę solidna,ale poczekaj na więcej pozytywnych opinii,Co możecie powiedzieć na temat cen które mają?

Drzwi tej firmy są solidne ja mam w domu małe dzieci i odrazu po założeniu zostały przetestowane icon_wink.gif jeśli chcesz wiedziec więcej o cenach to napisz na PW to pogadamy icon_smile.gif Pozdrawiam

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Chcąc wylać poduszki pod nadproża, musimy je najpierw zaszalować. Tym właśnie będziemy się teraz zajmować.  
    • Drewniane podłogi to klasyka, która z czasem może wymagać miejscowych napraw – szczególnie wtedy, gdy pojawią się przebarwienia, plamy lub drobne uszkodzenia na pojedynczych deskach. Dobrą wiadomością jest to, że nie musisz od razu cyklinować całej powierzchni. Dzięki produktom marki Osmo można łatwo i estetycznie odnowić pojedynczą deskę, bez widocznych różnic w kolorze i strukturze. Krok 1: Wydzielenie uszkodzonej deski Najpierw dokładnie określ deskę, która wymaga renowacji. Następnie oklej jej krawędzie taśmą malarską, najlepiej niebieską lub różową, która jest delikatna i nie uszkadza powierzchni ani sąsiednich desek. Taśma zapobiegnie przypadkowemu przetarciu lub zabarwieniu sąsiednich fragmentów podłogi. Krok 2: Szlifowanie powierzchni Za pomocą papieru ściernego o gradacji 180 przeszlifuj powierzchnię deski. Usuniesz w ten sposób stare powłoki, przebarwienia oraz drobne rysy. Szlifuj zawsze wzdłuż włókien drewna, a po zakończeniu dokładnie odkurz i przetrzyj wilgotną ściereczką, by pozbyć się pyłu. Krok 3: Nadanie koloru – bejce olejne i woski dekoracyjne Osmo Kiedy powierzchnia jest sucha i czysta, czas na nadanie jej odpowiedniego odcienia. Użyj bejcy olejnej Osmo lub wosków dekoracyjnych Osmo, w zależności od wykończenia reszty podłogi. Aplikacja wygląda następująco: Nanieś niewielką ilość bejcy lub wosku przy pomocy gąbki lub miękkiej szmatki. Następnie wetrzyj preparat równomiernie w drewno, zgodnie z kierunkiem słojów. Nadmiar produktu zetrzyj czystą szmatką, tak by kolor był jednolity i bez smug. To bardzo ważny etap – dobór koloru musi być maksymalnie zbliżony do reszty podłogi. Warto wcześniej wykonać próbę na niewidocznym fragmencie lub na kawałku podobnego drewna. Pozostaw do wyschnięcia na 24 godziny. Krok 4: Zabezpieczenie powierzchni – Wosk Twardy Olejny Osmo Po wyschnięciu koloru, nałóż warstwę ochronną – najlepiej sprawdzają się produkty: Osmo 3062 (półmat) Osmo 3065 (mat) Aplikacja: Nałóż cienką warstwę wosku twardego olejnego przy użyciu pędzla lub wałka. Pozostaw do wyschnięcia na 24 godziny. Delikatnie zmatow powierzchnię papierem ściernym (np. gradacja 240). Nałóż drugą, finalną warstwę tego samego produktu i pozostaw do pełnego wyschnięcia. Dodatkowe wskazówki: Zawsze pracuj w dobrze wentylowanym pomieszczeniu. Unikaj nakładania zbyt grubej warstwy – produkty Osmo są bardzo wydajne. Nie chodź po naprawianej powierzchni przez co najmniej 2–3 dni, aby powłoka miała czas się utwardzić. Jeśli odcień różni się od reszty, można dodać drugą warstwę koloru, ale zawsze wykonuj próbę wcześniej. Podsumowanie Dzięki odpowiednim materiałom i precyzyjnej pracy, renowacja pojedynczej deski podłogowej może być szybka i bardzo skuteczna. Produkty Osmo, takie jak bejce olejne, woski dekoracyjne i wosk twardy olejny, pozwalają na punktową naprawę bez konieczności renowacji całej podłogi. Kluczem do sukcesu jest dobranie odpowiedniego koloru i staranne wykonanie każdego etapu – od szlifowania po finalne zabezpieczenie powierzchni.  
    • Niekoniecznie. Wyłącznik instalacyjny nadmiarowo-prądowy. Zasada działania i cel stosowania
    • W skrzynce przyłączeniowej nie wywaliło. Wywaliło w skrzynce, którą mam w domu.  Po włączeniu b16 który wywaliło oraz po wyłączeniu i włączeniu RCD zasilanie wróciło i do tej pory nie wywala. Zastanawia mnie to, że podczas zwarcia na jednym obwodzie światła nie było w całym domu.
    • Może też wywaliło bezpiecznik w skrzynce przyłączeniowej? Jakie tam masz zabezpieczenia? Dostęp tam ma chyba tylko firma dostarczająca energię 
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...