stokrotka.35 Napisano 17 czerwca 2010 #1 Napisano 17 czerwca 2010 A czy nagrody na KBD ,będą też się zmieniać,na przykład gdyby tak dołożyć np. koszulki,notesy,czapeczki... i czy ja wiem co jeszcze ?Bo w KBD od dawna nie ma nic nowego....
Redakcja Napisano 17 czerwca 2010 #2 Napisano 17 czerwca 2010 Witam,tak, w KBD nagrody będą się zmieniać, jednak w tym dziale stawiamy na książki i płyty.PozdrawiamMarcin Szymanik
stokrotka.35 Napisano 1 maja 2011 Autor #3 Napisano 1 maja 2011 Cytat Witam,tak, w KBD nagrody będą się zmieniać, jednak w tym dziale stawiamy na książki i płyty.PozdrawiamMarcin Szymanik I od roku w puli nagród mamy to samo...
coolibeer Napisano 1 maja 2011 #4 Napisano 1 maja 2011 Cytat I od roku w puli nagród mamy to samo... Takie życie
retrofood Napisano 4 maja 2011 #5 Napisano 4 maja 2011 Cytat I od roku w puli nagród mamy to samo... Bo mało wygranych było... i zostało sporo niewykorzystanych. Mają się zmarnować?
stokrotka.35 Napisano 4 maja 2011 Autor #6 Napisano 4 maja 2011 Cytat Bo mało wygranych było.. Wygranych : : : : : :
Barbossa Napisano 4 maja 2011 #7 Napisano 4 maja 2011 ale są i plusiki ( ) tego stanu rzeczynie produkujesz się tak intensywnie, o Ukochana Naszaprzekuwasz ilość w jakość, może jeszcze wiele w tym niedoskonałości, ale trzeba pracować, pracować, pracować.... parafrazując ojca narodów socjalistycznych
stokrotka.35 Napisano 5 maja 2011 Autor #8 Napisano 5 maja 2011 Cytat ale są i plusiki ( ) tego stanu rzeczynie produkujesz się tak intensywnie, o Ukochana Naszaprzekuwasz ilość w jakość, może jeszcze wiele w tym niedoskonałości, ale trzeba pracować, pracować, pracować.... parafrazując ojca narodów socjalistycznych Dziubeńku ....Ale ja nie piszę o Aktywie Forum.... Cytat przekuwasz ilość w jakość No cholerka .... 2.43 posta dziennie to zapewne jest powalająca na kolana ilość. Cytat ale trzeba pracować, pracować, pracować.... parafrazując ojca narodów socjalistycznych To jeszcze okrzyki pierwszomajowe brzmią Ci w szumnie w ustach .... .ależ to było 5 dni temu
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się