2hd Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #51 Napisano 25 sierpnia 2011 Cena robi wrażenie.. Ale sam wygląd podobnie,więc chyba w tym wypadku jest coś za coś. Link do komentarza
gajowy Napisano 30 września 2011 Udostępnij #52 Napisano 30 września 2011 Witam o cenach tych rzeczy trzeba rozmawiać indywidualnie ponieważ są to wyroby wyk. ręcznie i unikatowe w swojej formie .Moja nowa mini umywaleczka toaletowa z drewna dębowego. Link do komentarza
tojan3 Napisano 12 kwietnia 2013 Udostępnij #53 Napisano 12 kwietnia 2013 NO to tutaj są umywalki w bardzo rozsądnych cenachUmywalki z drewna iroko.Podoba sie, czy raczej nie bardzo ? Link do komentarza
solange63 Napisano 12 kwietnia 2013 Udostępnij #54 Napisano 12 kwietnia 2013 mnie interesuje czym się czyści te cuda? nowa umywalka robi wrażenie, a jak będzie wyglądać ubrudzona osadem z mydła? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #55 Napisano 13 kwietnia 2013 Na pewno nie domestos czy jakieś inne żrące paskudztwo. Link do komentarza
tojan3 Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #56 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat Na pewno nie domestos czy jakieś inne żrące paskudztwo.Umywalka z drewna Rozwiń Ta umywalka drewniana jest akurat olejowana, gdzie nie ma wartstwy lakieru, ktory moznabyloby zedrzec. Teoretycznie mozna wiec scierac delikatnie powierzchnie. Faktycznie zawsze lepiej unikać żrących środkow, chociaż tutaj nie powinny poczynić szkody (tak jak moglyby to zrobić w przypadku umywalek miedzianych). Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #57 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat mnie interesuje czym się czyści te cuda? nowa umywalka robi wrażenie, a jak będzie wyglądać ubrudzona osadem z mydła? Rozwiń Magicznymi ściereczkami np.ACT Natural, drogie ale trwałe i niezwykle skuteczne - polecam, nie tylko do drewnianych umywalek. 1 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się