Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

2 godziny temu, PeZet napisał:

Dokumenty dla PINB i karta statystyczna.

Głowię się, co to jest izba. Czym się różni izba od lokalu i od mieszkania? Czy pomieszczenie gospodarcze to izba?

Mam w domu 5 pokoi, 2 łazienki, 1 pralnię, 1 kuchnię, 1 pomieszczenie gospodarcze i 1 schowek pod schodami.

Kuchnia jest połączona z pokojem.

Do schowka i pomieszczenia gospodarczego nie będzie drzwi.

Pytania:

1. Ile mam w budynku izb i w związku z tym iloizbowe mam mieszkanie?

2. Czy izba (pokoje + kuchnia) to to samo co izba mieszkalna?

3. Ile mam lokali?

4. No i ile mam kondygnacji nadziemnych, bo w projekcie mam wpisane" 1 i 1/2", bo to dom z poddaszem użytkowym. Więc dwie mam czy półtorej kondygnacji, bo a nuż przez 15 lat zmieniły się definicje kondygnacji?

To masz wszystko w projekcie, chyba że coś zmieniałeś.

3. Ile mam lokali?  - Chyba 1

Jak masz oddzielną klatkę schodową na każdą kondygnację i tam kibel, kuchnię to mogą być 2L

1,5 kondygnacji to dom parterowy z użytkowym poddaszem ze skosami.

Poddasze, powierzchnia do pewnej wysokości na skosach jest liczona na połowę, dlatego tak się utarło, 50% to 1/2 ale nie cala. :takaemotka:

animus

animus

1 godzinę temu, PeZet napisał:

Dokumenty dla PINB i karta statystyczna.

Głowię się, co to jest izba. Czym się różni izba od lokalu i od mieszkania? Czy pomieszczenie gospodarcze to izba?

Mam w domu 5 pokoi, 2 łazienki, 1 pralnię, 1 kuchnię, 1 pomieszczenie gospodarcze i 1 schowek pod schodami.

Kuchnia jest połączona z pokojem.

Do schowka i pomieszczenia gospodarczego nie będzie drzwi.

Pytania:

1. Ile mam w budynku izb i w związku z tym iloizbowe mam mieszkanie?

2. Czy izba (pokoje + kuchnia) to to samo co izba mieszkalna?

3. Ile mam lokali?

4. No i ile mam kondygnacji nadziemnych, bo w projekcie mam wpisane" 1 i 1/2", bo to dom z poddaszem użytkowym. Więc dwie mam czy półtorej kondygnacji, bo a nuż przez 15 lat zmieniły się definicje kondygnacji?

To masz wszystko w projekcie chyba że coś zmieniałeś.

3. Ile mam lokali?  chyba 1

Jak masz oddzielną klatkę schodową na każdą kondygnację i tam kibel kuchnię to mogą być 2

1,5 kondygnacji to dom parterowy z użytkowym poddaszem ze skosami.

Poddasze powierzchnia do pewnej wysokości na skosach jest liczona na połowę, dlatego tak się utarło 50% to 1/2 ale nie cala. :takaemotka:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...