Skocz do zawartości

Akcesoria kuchenne

Recommended Posts

Napisano
Znacie jakieś fajne sklepy, gdzie można kupić ciekawe dodatki do kuchni?? Chodzi mi przede wszystkim o naczynia, jakieś otwieracze do butelek. tego typu rzeczy. Im bardziej nietypowe dodatki tym lepiej. Będę bardzo wdzięczna o wszelkie namiary, bo poszukuję nietypowego prezentu na parapetówkęicon_wink.gif
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
A nie było tu już takiego tematu?
Ja mam taki sklep, w całości poświęcony rzeczom kuchennym, a że uwielbiam spędzać czas w kuchni to i sporo rzeczy do niej kupuje. Sklep nazywa się www.stylowazastawa.pl
Co do podanego sklepu niżej - to bardzo mi się pościel podoba icon_biggrin.gif
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Faktycznie niezłe rzeczy mają w tym sklepie dembi. W sumie to by mi kilka takich fajnych przedmiotów się przydało, bo mam bardzo nowoczesna kuchnię i jakoś tak za sterylnie w niej jest. Jakbym kupiła jakieś kolorowe talerze, czy nawet garnki takie jak tam maja, to od razu wszystko by wyglądało weselej. Dzięki za namiary.
  • 1 rok temu...
Napisano
Ja proponuję zajrzeć na sklep www.domogrodhobby.pl - mają wszystko od akcesoriów kuchennych po narzędzia ogrodnicze. Świetne ceny i dużo promocji.
Napisano
Akcesoriów kuchennych możesz szukać zarówno w dużych hipermarketach jak i sklepach internetowych,gdzie masz największy wybór i najniższe ceny. Jeżeli będziesz potrzebował płytek,glazury to zapraszam do nas Sklep.GlazuraStrzelin.pl
  • 7 miesiące temu...
Napisano
Jeśli chcesz już lepsze akcesoria kuchenne to nie polecam "tanich sklepów". Wiem sam po sobie że warto zainwestować w kuchnie. Ja np: kupowałem kieliszki Villeroy&Boch i prezentują się niesamowicie.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
zgadzam z się z którymś z poprzedników ze nie warto kupować pewnych rzeczy w tanich sklepach, lepiej kupić coś sprawdzonego droższego i dobrej jakości niż co jakiś czas kupować coś tańszego bo może się okazać ze to wcale taniej nie wyjdzie. tak jak to jest np z nożami! ja mam noże firmy Global (kupiłam u dystrybutora i dostałam zniżkę icon_lol.gif ) droższe ale nie ostrze ich już z rok wiec jak najbardziej na plus za to moja koleżanka co jakiś czas ostrzy swoje na osełce w dodatku i ciągle narzeka icon_evil.gif
Napisano
Cytat

zgadzam z się z którymś z poprzedników ze nie warto kupować pewnych rzeczy w tanich sklepach, lepiej kupić coś sprawdzonego droższego i dobrej jakości niż co jakiś czas kupować coś tańszego bo może się okazać ze to wcale taniej nie wyjdzie. tak jak to jest np z nożami! ja mam noże firmy Global (kupiłam u dystrybutora i dostałam zniżkę icon_lol.gif ) droższe ale nie ostrze ich już z rok wiec jak najbardziej na plus za to moja koleżanka co jakiś czas ostrzy swoje na osełce w dodatku i ciągle narzeka icon_evil.gif

Ja tez uwazam,ze nie warto pewnych rzeczy kupowac w tanich sklepach.Ja mam swoje noze kupione w trzech muszkieterach po 5 i 10 zł i ostrze je regularnie co kilka dni i też nie narzekam,a mam je od 3 lat.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...