cegła Napisano 19 lutego 2010 Udostępnij #1 Napisano 19 lutego 2010 Znacie jakieś fajne sklepy, gdzie można kupić ciekawe dodatki do kuchni?? Chodzi mi przede wszystkim o naczynia, jakieś otwieracze do butelek. tego typu rzeczy. Im bardziej nietypowe dodatki tym lepiej. Będę bardzo wdzięczna o wszelkie namiary, bo poszukuję nietypowego prezentu na parapetówkę Link do komentarza
dorotamakota74 Napisano 24 lutego 2010 Udostępnij #2 Napisano 24 lutego 2010 Mi się podobają akcesoria na http://czerwonamaszyna.pl/kuchnia-i-stol,546,cat.html chociaż trzeba przyznać, że ceny mają dość wysokie. Ale myślę, że na prezent coś da się wybrać oryginalnego Link do komentarza
Bopet Napisano 25 lutego 2010 Udostępnij #3 Napisano 25 lutego 2010 Przedmioty naprawdę piękne, ale... te ceny! Litości! Link do komentarza
vena Napisano 25 lutego 2010 Udostępnij #4 Napisano 25 lutego 2010 Cytat Przedmioty naprawdę piękne, ale... te ceny! Litości! Rozwiń ceny jak dla mnie powalające... masakra!!! Link do komentarza
Mathir Napisano 26 lutego 2010 Udostępnij #5 Napisano 26 lutego 2010 Cytat ceny jak dla mnie powalające... masakra!!! Rozwiń Zabiły mnie ceny solniczki i pieprzniczki! Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #6 Napisano 8 kwietnia 2010 fide.pl, leduvel.pl, rossi.pl, redonion.pl, fabrykaform.pl, filizanka.pl... Link do komentarza
Magg Napisano 20 kwietnia 2010 Udostępnij #7 Napisano 20 kwietnia 2010 A nie było tu już takiego tematu? Ja mam taki sklep, w całości poświęcony rzeczom kuchennym, a że uwielbiam spędzać czas w kuchni to i sporo rzeczy do niej kupuje. Sklep nazywa się www.stylowazastawa.plCo do podanego sklepu niżej - to bardzo mi się pościel podoba Link do komentarza
Mariusz38 Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #8 Napisano 21 kwietnia 2010 Ceny Robią wrażenie, ja proponuje zwykłe sklepy, hipermarkety budowlane, przynajmniej się całej pensji tam nie zostawia Link do komentarza
Deamos Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #9 Napisano 21 kwietnia 2010 W Ikei są dobre i niedrogie akcesoria kuchenne Link do komentarza
jętka Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 21 kwietnia 2010 Proponuję BergHOFF'a, bardzo dobra jakość w stosunku do ceny.http://www.akcesoria-kuchenne.pl/Mam np takie młynki elektryczne z podświetleniem: Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 21 kwietnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 21 kwietnia 2010 DUKA tez ma fajne i nie za drogie rzeczy. Link do komentarza
kunga12 Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #12 Napisano 22 czerwca 2010 Faktycznie niezłe rzeczy mają w tym sklepie dembi. W sumie to by mi kilka takich fajnych przedmiotów się przydało, bo mam bardzo nowoczesna kuchnię i jakoś tak za sterylnie w niej jest. Jakbym kupiła jakieś kolorowe talerze, czy nawet garnki takie jak tam maja, to od razu wszystko by wyglądało weselej. Dzięki za namiary. Link do komentarza
dzempel Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij #13 Napisano 22 czerwca 2010 Cytat W Ikei są dobre i niedrogie akcesoria kuchenne Rozwiń prawda Link do komentarza
AudiTor Napisano 15 maja 2012 Udostępnij #14 Napisano 15 maja 2012 Ja proponuję zajrzeć na sklep www.domogrodhobby.pl - mają wszystko od akcesoriów kuchennych po narzędzia ogrodnicze. Świetne ceny i dużo promocji. Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 17 maja 2012 Udostępnij #15 Napisano 17 maja 2012 ikea Link do komentarza
GlazuraStrzelin Napisano 25 maja 2012 Udostępnij #16 Napisano 25 maja 2012 Akcesoriów kuchennych możesz szukać zarówno w dużych hipermarketach jak i sklepach internetowych,gdzie masz największy wybór i najniższe ceny. Jeżeli będziesz potrzebował płytek,glazury to zapraszam do nas Sklep.GlazuraStrzelin.pl Link do komentarza
Luna1 Napisano 18 stycznia 2013 Udostępnij #17 Napisano 18 stycznia 2013 Cytat W Ikei są dobre i niedrogie akcesoria kuchenne Rozwiń True. Ale prawdą jest też, że znajdziesz je w co drugim domu Link do komentarza
Fokusvip Napisano 22 stycznia 2013 Udostępnij #18 Napisano 22 stycznia 2013 Jeśli chcesz już lepsze akcesoria kuchenne to nie polecam "tanich sklepów". Wiem sam po sobie że warto zainwestować w kuchnie. Ja np: kupowałem kieliszki Villeroy&Boch i prezentują się niesamowicie. Link do komentarza
Dzulka Napisano 24 stycznia 2013 Udostępnij #19 Napisano 24 stycznia 2013 Jeśli zależy Ci na czymś niebanalnym to warto poszukać w salonach kuchennych, ostatnio widziałam ciekawe dodatki Umbry w Max-Flizie: Link do komentarza
Patrycja88 Napisano 25 lutego 2013 Udostępnij #20 Napisano 25 lutego 2013 Fajne rzeczy można znaleźć także w takich sklepach jak Flo lub home&you Link do komentarza
salomea0903 Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #21 Napisano 26 lutego 2013 zgadzam z się z którymś z poprzedników ze nie warto kupować pewnych rzeczy w tanich sklepach, lepiej kupić coś sprawdzonego droższego i dobrej jakości niż co jakiś czas kupować coś tańszego bo może się okazać ze to wcale taniej nie wyjdzie. tak jak to jest np z nożami! ja mam noże firmy Global (kupiłam u dystrybutora i dostałam zniżkę ) droższe ale nie ostrze ich już z rok wiec jak najbardziej na plus za to moja koleżanka co jakiś czas ostrzy swoje na osełce w dodatku i ciągle narzeka Link do komentarza
gośiówa Napisano 26 lutego 2013 Udostępnij #22 Napisano 26 lutego 2013 Cytat zgadzam z się z którymś z poprzedników ze nie warto kupować pewnych rzeczy w tanich sklepach, lepiej kupić coś sprawdzonego droższego i dobrej jakości niż co jakiś czas kupować coś tańszego bo może się okazać ze to wcale taniej nie wyjdzie. tak jak to jest np z nożami! ja mam noże firmy Global (kupiłam u dystrybutora i dostałam zniżkę ) droższe ale nie ostrze ich już z rok wiec jak najbardziej na plus za to moja koleżanka co jakiś czas ostrzy swoje na osełce w dodatku i ciągle narzeka Rozwiń Ja tez uwazam,ze nie warto pewnych rzeczy kupowac w tanich sklepach.Ja mam swoje noze kupione w trzech muszkieterach po 5 i 10 zł i ostrze je regularnie co kilka dni i też nie narzekam,a mam je od 3 lat. Link do komentarza
bee Napisano 27 lutego 2013 Udostępnij #23 Napisano 27 lutego 2013 A co powiecie na takie łapki silikonowe? Jak dla mnie wyglądają świetnie. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się