Ksamilka Napisano 25 listopada 2009 Udostępnij #1 Napisano 25 listopada 2009 Jak go uruchomić? I czy da się go w ogóle uruchomić w MicrosoftOffice 2007? Bo co prawda wiele osób go nie lubi, ale jak dla mnie to fajna i zabawna rzecz Link do komentarza
Czapi Napisano 26 listopada 2009 Udostępnij #2 Napisano 26 listopada 2009 Niestety w MicrosoftOffice 2007 nie ma już asystenta;-) Link do komentarza
Czapi Napisano 26 listopada 2009 Udostępnij #3 Napisano 26 listopada 2009 Ogólnie dzięki Asystenowi miło wspominam długie chwile spędzone przed komputerem nad pisaniem pracy inzynierskiej i magisterskiej.Miałam wybranego kotka,który co jakiś czas przeciągał się i pomrukiwał-robiło mi się wtedy fajniej na duszy i nie czułam się taka samotna... Link do komentarza
el-instalator Napisano 7 grudnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 7 grudnia 2009 No to chyba jesteś pierwzą osobą, która nie chciała się pozbyć "asystenta"! Ja za to zawsze go sobie wyrzucałem odznaczając odpowiednią opcję w trakcie instalacji. W wersji 2007 chyba go faktycznie nie ma. Za to asystent był nie tylko w pakiecie office, ale także jako animowany pies w Windows XP (też wyrzucałem okrajając wersję instalacyjną programem n-lite). Link do komentarza
Jan_13 Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 13 grudnia 2009 A może coś takiego w zamian?http://www.duzohumoru.pl/smieszne_maskotki.html Link do komentarza
el-instalator Napisano 14 grudnia 2009 Udostępnij #6 Napisano 14 grudnia 2009 Obejrzeć można, ale jak dla mnie na dłuższą metę to coś co raczej przeszkadza i rozprasza. No ale jeśli to komuś umila pracę, to czemu nie? Link do komentarza
Jan_13 Napisano 15 grudnia 2009 Udostępnij #7 Napisano 15 grudnia 2009 Ale Czapi może się przydać Link do komentarza
Super B Napisano 20 grudnia 2009 Udostępnij #8 Napisano 20 grudnia 2009 Ja psa niezdarę ściągnąłem I teraz co jakiśc popełnia samobójstwa na moim pulpicie Link do komentarza
Jolka3 Napisano 4 stycznia 2010 Udostępnij #9 Napisano 4 stycznia 2010 Fajny piesek! Sympatycznie się robi na pulpicie! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się