Pomocnik Napisano 9 listopada 2009 Udostępnij #1 Napisano 9 listopada 2009 Hurtownia budowlana: Realbud Województwo: zachodniopomorskie Miasto: Szczecin Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/zachodniopomorskie/realbud Link do komentarza
Gość wiktor ela Napisano 9 listopada 2009 Udostępnij #2 Napisano 9 listopada 2009 nie polecam, oszukują na paletach, zaliczkach. po wysłaniu zapytania dostałem odpowiedz po 3 tygodniach. wapno i plyty GK widziałem jak kupują w Castoramie- ale obciach!!. Kasę biorą od razu ale na materiał czekalam 2.5 miesiąca co bardzo utrudniło mi budowę. Pozdrawiam Forumowiczów. A gdzie kupować- instalację w Aqua team budowlankę w apa-2 Link do komentarza
Gość arkadiusz sz. Napisano 27 lutego 2011 Udostępnij #3 Napisano 27 lutego 2011 Bardzo dobre ceny i fachowe doradztwo. Nie zauważyłem żadnego oszustwa na paletach. Wybudowałem z nimi cały dom i jestem bardzo zadowolony. Link do komentarza
Gość robert Napisano 4 września 2011 Udostępnij #4 Napisano 4 września 2011 Nie polecam , beznadziejna hurtownia!!!!!!! Ludzie zajmują się 1000 rzeczami na raz a nie mają czasu lub chęci zajać się klientem, dosłownie beznadzieja. Godzinę sie czeka na obsługę bo pracownicy cały czas cos robią.NIE POLECAM!!!! Link do komentarza
Gość Jurek Napisano 22 kwietnia 2017 Udostępnij #5 Napisano 22 kwietnia 2017 wszystko profesjonalnie. sporo zmian od kiedy bylem tam ostatnio no i fajny sklep interenetowy ulatwiajacy zamawianie i kontakt Link do komentarza
Gość Monika Napisano 29 listopada 2017 Udostępnij #6 Napisano 29 listopada 2017 Skorzystalam z nich. duzy wybor i profesjonlane podejscie. Bardzo dobra hurtownia - mają świetny sklep internetowy. Wybudowałem z nimi cały dom i jestem bardzo zadowolony. Link do komentarza
Gość Tomek Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij #7 Napisano 21 listopada 2019 potwierdzam, super sklep internetowy, bardzo duża dostępność towaru. wrażenie robi wirtualny spacer, można przejść się po markecie siedząc przed komputerem. Korzystałem z obsługi telefonicznej - mega profeska. Link do komentarza
Gość Mateusz Kraszewski Napisano 28 listopada 2019 Udostępnij #8 Napisano 28 listopada 2019 Perełka wśród szczecińskich sklepów budowlanych - dostarczają materiały nawet tego samego dnia, zamówienie albo telefoniczne, albo w sklepie internetowym. Bardzo szeroki wybór i przede wszystkim jakość, jakość, jakość. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się