Pomocnik Napisano 22 października 2009 #1 Napisano 22 października 2009 Jest wiele powodów, dla których warto zastosować kamień w domu i w ogrodzie. Najistotniejszy z nich to naturalność kamienia. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/wyposazenie-wnetrz/a/1357-kamien-w-domu
Gość grzejniki marmurowe Napisano 22 października 2009 #2 Napisano 22 października 2009 kamień wykorzystuje się także do produkcji grzejników. polecam: elektryczne grzejniki kamienne TERMAR
Sasza Napisano 26 października 2009 #3 Napisano 26 października 2009 Ja widziałem kamienne wykończenie... łóżka w sypialni: Kamień w sypialni ale nie wiem, czy ma to jakiekolwiek zastosowanie oprócz ozdobnego? Może jakieś grzewcze własności - w saunach przecież stosuje się właśnie taki kamień?
Gość darka Napisano 20 czerwca 2014 #4 Napisano 20 czerwca 2014 ja się spotkałam u znajomych ze ścianą wyłożoną kamieniem w przedpokoju. Świetnie to wyglądało! bardzo dodawało chakarteru wnętrzu ale nie ochładzalo go ;) sama się zastanawiam nad takim rozwiązaniem i nawet firma z okolicy się tym zajmuje więc pewnie się skuszę :)
Jani_63 Napisano 20 czerwca 2014 #5 Napisano 20 czerwca 2014 Ty to masz farta w życiu.Mieć taką firmę w okolicy to naprawdę fart... nie ma to tamto
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się